Så här lägger du till eller tar bort en administratör från din Facebook-företagsida

Använda Facebook-sidor för att marknadsföra företag, band, aktörer, webbplatser och whatnot är nu lika vanligt som andning, särskilt eftersom Facebook är trenden för ögonblicket och slår Google i termer av trafik. Men vad ska man göra när man vill lägga till en annan admin på din Facebook-sida, eller att ta bort en? Visste du ens att du kunde eller borde?

Goda nyheter, jag har en snabb groovy Post för att förklara processen!

Steg 1

Först och främst vill du logga in på Facebook med det konto som sidan är associerat med (duh! :) och ... igen måste du vara en administratör för den sidan för att ha administratörsbehörigheterna.

På din Facebook-hemsida, gå till Konto och sedan Hantera sidor .

Steg 2

Här kommer du att visa de olika facebook sidor du får att hantera. Välj den du vill lägga till administratörer / ta bort administratörer för genom att klicka på Gå till sida.

Tips: Det alternativa sättet skriver bara den exakta adressen till sidan i webbläsaren (förutsatt att du vet det).

Steg 3

Oavsett vilken metod du använde, borde du nu vara på Facebook-sidan som du vill redigera administratörer. Klicka nu på Redigera sida under sidbilden på vänster sida. Titta bara på bilden nedan för att se var.

Steg 4

På menyn på vänster sida väljer du Hantera administratörer .

Steg 5

Nu är du på sidan Administrationshantering. Allt du behöver göra för att lägga till en annan admin på din sida är att skriva in början av hans namn eller e-post i rutan ( som det ses i bilden ) och, när du har valt en, klicka på hans eller hennes namn. Nu är han en admin på din sida. Du kan göra det för alla de personer du behöver lägga till. Klicka på Spara ändringar när du är klar.

Ta bort en admin

Om du vill ta bort någon från Admins-listan, gå bara igenom steg 1-4, och sedan, när du kom till adminhanteringssidan, klickar du bara på Ta bort bredvid hans namn, enligt nedan. Glöm inte att spara ändringar. Han kommer direkt från din livssida.

Det är allt! Inte för svårt rätt!