Höjdpunkter i Apples 2017 Media Event - iPhone 8, iPhone X, Apple Watch 3 och 4K Apple TV

Varje gång i år samlar Apple världens teknikpress för att avslöja nya versioner av sina flaggskeppsprodukter. Detta år var särskilt exceptionellt, eftersom det gav pressen sin första inblick i den nya Apple Park Campus. Apple infaller nu medarbetare till det nya huvudkontoret där nya produkter kommer att utvecklas framöver.

Den nya campusen har Steve Jobs Theatre, namngiven till ära av den sena Apple-grundaren, känd för sina ikoniska produktupptäckningar och scenpresentationer. Steve spelade också en stor roll under den tidiga designen av campusen, och det är därför en vision för de mer än 12 000 anställda som kommer att arbeta där.

Så, vad släppte Apple på händelsen? Mycket faktiskt: Apple Watch 3 med mobilfunktioner, 4K HDR Apple TV, iPhone 8 och iPhone 8 Plus och den mycket förväntade nästa generationen iPhone X. Läs vidare för mer information och analys.

Apple lanserar ny Apple Watch, TV, iPhone 8 och iPhone X på den nya Apple Park Campus

Dagens händelse började på en reflekterande anteckning, öppnande med ett röst citat från sena Steve Jobs. Tim Cook kom ut på scenen och uttryckte sitt tack och tack för de bidrag Steve gjorde för att omforma Apple sedan han återvände 1997. Det var bittert söt att veta att han inte är ute för att uppleva det färdiga arbetet, men jag måste säga, som med allt som Apple gör, Det är en vacker teater på utsidan. Apple kommer att ha ett besökcenter med medföljande Apple Store där allmänheten kan besöka för att lära sig mer om den nya campusen.

Apple Retail Stores - Avenues, Townsquare, Forum

Först upp var Angela Ahrendts, Apples Senior Vice President of Retail, som har omformat Apples murbruk och murbruk till nya ställen, inte bara för att shoppa utan att samla för att lära sig hur man använder Apples produkter. Angela beskrev skillnaderna i Apple Store-utseenden, först med varumärket som nu omfamnar sina platser.

Butikerna har specifika erfarenheter som vägar för att leta efter Apples urval av produkter, torg för möten och forum där du kan få dina Apple-produkter att diagnosticeras och fixas. Över 70 tusen anställda jobbar nu på en av Apples butiker. Angela uttryckte sitt tack och uppskattning för deras bidrag till att bygga företagets framgång.

Apple Watch Series 3 - Cellular LTE, Snabbare, New Space Grey Ceramic Finish

Apples Jeff Williams (COO) var uppe med att visa upp den nya Apple Watch Series 3. Apple har vidare flyttat Apple Watch från sin modetillbehörsstatus till en mer hälsofokuserad. Tim Cook noterade Apple Watch har upplevt en försäljning på 50% och är nu världens största klocka.

Det låter som ett dödsmeddelande till traditionella tidstycken som en Rolex, Omega eller Movado. Apple säger att Watch har fått 97% kundtillfredsställelse, vilket är häpnadsväckande med tanke på att enheten har tagit sig en stund för att hitta sitt syfte sedan det lanserades i september 2014.

Den mest förväntade funktionen är nu tillgänglig med Apple Watch Series 3 - möjligheten att skicka och ta emot samtal. Jag ser detta som Apples medvetenhet om iPhone-världen efter många användare. Du kan inte bara ringa och läsa textmeddelanden, men du kan strömma upp 40 miljoner låtar från din Apple Watch Series 3 med Apple Music via LTE eller 3G. Apple kunde bygga ett digitalt eSIM-modem i klockans kropp och eliminerade behovet av att ha ett dedikerat SIM-kort. Serie 3 använder samma nummer som din iPhone och kräver en plan att använda med telefonen.

Apple Watch Series 3 har en 70% snabbare dual core-processor, trådlöst Apple W3-chip (som stöder Apple AirPods) och en barometrisk höjdmätare. Jeff noterade Apple Watch är en av de mest använda pulsmätare. Nya förbättringar ger användarna mer information om klockans ansikte med hjälp av funktionen höja till väckning.

De förbättrade hjärtfrekvensövervakningsfunktionerna inkluderar bättre detektion för förhöjd hjärtfrekvens när du inte är aktiv. Apple har samarbetat med Standford University och FDA genom Apple Heart Study för att förbättra hjärtfrekvensrytmdetektering, analys och noggrannhet.

Serie 3 finns i samma färger och storlekar som Serie 2: 38mm och 42mm storlekar i guld, silver eller rymdgrå aluminium, eller silver eller rymd svart rostfritt stål. Andra höjdpunkter är: Siri kan nu svara från Apple Watch, 50% mer energieffektivitet och stöd för skidåkning och snowboard.

För att följa med lanseringen kommer det att finnas en rad olika fall och band, inklusive en ny sportslingdesign och uppdateringar från Nike och Hermes. Självklart kommer den nya serien 3 med LTE också att bli dyrare, från 399 $, medan en Wi-Fi-modell med GPS börjar på 329 USD och kommer att finnas tillgänglig i butikerna den 22 september. Serien 1-modellen introducerades 2015 kommer fortsätta att vara tillgänglig 229.

Tillgänglighet kommer endast att väljas till regioner som USA, Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Japan, Puerto Rico, Schweiz och Storbritannien. Alla modeller kommer att stödja den nya WatchOS 4 som är tillgänglig för befintliga modeller från och med 19 september.

Jag har tänkt på att få en Apple Watch, särskilt av bekvämlighet. Nyligen försökte jag använda Microsofts ToDo för att slutföra en inköpslista i snabbköpet, men det var så besvärligt. Jag gick så småningom tillbaka till en vanlig papperslista. Apple Watch Series 3 ser ut som ett bra sätt att inte bara göra det, utan även skicka och ta emot samtal snabbt och bekvämt.

Apple verkar engagerade i kategorin och de påverkar smartwatch-marknaden. Jag ser det på fler handleder än någonsin och det faktum att det inspirerar många billiga knockoffs betyder att det förmodligen är här att stanna.

Apple TV 4K - HDR, Netflix och Amazon innehåll

En av de sista som anpassar den nya visningsstandarden, hoppar Apple in med båda fötterna när det gäller 4K. En ny teknik inbyggd i Apple 4K TV är stöd för HDR, vilket står för High Dynamic Range. Detta innebär mer levande färger, bättre kontrast och stöd för ett bredare färgområde.

Apples Eddy Cue, Senior Vice President, Internet Software and Services, visade några av förbättringarna i den nya Apple TV. I hjärtat av systemet är en ny A10x Fusion-processor, samma processor som finns i Apples senaste iPad Pro-tabletter. Apple säger att A10x-fusionsprocessorn i 4K-TV-enheten levererar upp till två gånger CPU-prestanda och upp till fyra gånger GPU-prestanda jämfört med Apple TV.

Eddy Cue sa att priset på 4K HDR-filmer på iTunes kommer att vara samma pris som HD-filmer. Om du redan har köpt högupplösta filmer, oroa dig inte, de kommer automatiskt att uppgraderas till 4K HDR utan kostnad när du köper den nya Apple TV. Tredjepartstjänster som Netflix och Amazon Prime Video kommer också att ge 4K HDR-innehåll till Apple TV och ett antal partnerskap har bildats för att också ta med lokalt innehåll till Apple TV.

Apple TV 4K kommer att finnas tillgänglig i 32 och 64 GB för $ 179 respektive $ 199. Du kan fortfarande få den äldre modellen till samma pris på $ 149 och 1080p-modellen kostar nu $ 99. Beställningar börjar den 15 september och du kan köpa i affären den 22 september.

Apple iPhone 8 - Trådlös laddning, ökad verklighet, A11 BIONIC CPU

Vänta, vad hände med iPhone 7s? Apple trodde att de blev för förutsägbara så de bestämde sig för att byta saker lite. S-serien genom åren innebar mycket saker: hastighet, Siri eller det var representativt för en frikopplad frisättning. IPhone 8 är förvånansvärt en stor uppdatering.

Enhetsens chassi har en förbättrad design, inklämd mellan ett glas bak och fram Detta kan vara lite inspiration från den ikoniska 2010 iPhone 4. Glaset är mer än en designestetisk men; men innan vi kommer in i det, låt oss prata om någon av de tekniker som finns inuti.

IPhones har stereohögtalare, vilket ger rikare ljudkvalitet. Hjärtat i iPhone 8 är det nya A11 Bionic-chipet. Så, Apple tar namnet ordningen på allvar för sina processorer. A11 är en sexkärnig CPU (upp från A10 Fusions 4-kärnan), innehåller upp till 4, 3 miljarder transistorer. Apple säger att prestandakärnorna är 25% snabbare än deras A10-motpart, medan de fyra kärnkärnorna med hög effektivitet är upp till 70% snabbare än A10-versionerna.

Apple har även skapat en andra generationens prestandakontrollern, som också är upp till 70% snabbare i flera trådlösa arbetsbelastningar. Jag kan inte tro att jag skriver detta om en telefon. Dessa flöden och hastigheter gör att det låter som en superdator som är avsedd för din ficka. Apple slutade inte heller hos processorerna, företaget presenterade för första gången sin egen GPU; vilket förbättrar prestandan med 30 procent med halva effekten.

Det finns inte mycket nytt när det gäller pixlar för kameran, med samma 12 megapixlar. Men Apple noterar att det är en helt ny sensor med djupare pixlar, nytt färgfilter och OIS, som kom till standard iPhone 7 för första gången förra året. IPhone 8: s större bror, Plus, innehåller två nya sensorer, båda med f / 1.8 och f / 2.8-öppningar.

Den nya tekniken innehåller också en Apple-utvecklad video-kodare som lovar snabbare bildruta, realtidsbild och rörelsesanalys. Ökad verklighet är en stor del av den nya iPhone; Kamerorna är speciellt utformade för den. Förbättringar inkluderar bättre lågt ljus och 60 fps, ny gyro och accelerometer och exakt rörelsespårning.

Kommer tillbaka till det glaset på den nya iPhone 8, det finns det av en anledning. IPhone 8 stöder trådlös laddning med den nya Qi-öppna trådlösa standarden. Apple tar ett annat tillvägagångssätt för trådlös laddning genom att samarbeta med en mängd hårdvaruleverantörer som stöder iPhone. Apple hoppas att driva ekosystemet framåt till den punkt där lokala företag kommer att ha trådlös laddningsinfrastruktur och möbler.

Det här svarar många frågor om hur bekväm trådlös laddning är om du fortfarande måste ansluta en laddningsdosa. Att veta Apples inflytande över branschen, som arbetar med en öppen standard- och branschpartner som Mophie, kommer inte att vara för länge innan du kan lämna din kabel med förtroende. För tio år sedan, när jag bodde på ett hotell, hade de aldrig USB-portar där du kunde ansluta dina enheter och ladda dem, nu är det en standard på flygplatser, snabbmatskarv och hotell. Så det här är något jag ser fram emot.

IPhone 8 och iPhone 8 Plus innehåller mycket mer, men jag måste skriva en bok för att berätta om det. Några extra höjdpunkter inkluderar en ny stående belysningsfunktion som liknar de senaste åren Porträttläge (endast tillgänglig på Plus-modellen förresten). Porträttbelysning gör att du kan ta bilder av studiokvalitet. Återigen spelar AR en stor roll här och låter dig lägga till fantastiska effekter på dina bilder för djup och kontrast bara genom att karusellera genom ett galleri med fördefinierade filter. Funktionen lanseras i beta, men bör vara tillgänglig inom en snar framtid. iPhone 8 har även Quad-LED True Tone Glad och långsam synkroniseringsblink.

Andra under huven förbättringar inkluderar stöd för LTE Advance, Bluetooth 5.0, ännu mer vatten och dammmotstånd och snabb laddning, vilket Apple säger kan få dig till 50% på 30 minuter.

iPhone 8 kommer att finnas tillgänglig i tre konfigurationer, 32 GB, 128 GB och 256 GB och börjar på 699 USD. Plus-modellen kommer att finnas tillgänglig i samma lagringskonfigurer, men börjar på 799 USD. Du kan hämta iPhone 8 den 22 september. Förresten kommer iOS 11 att finnas tillgänglig den 19 september.

Tekniken är imponerande, men jag måste säga att jag fortfarande är nöjd med mina 6-tal. Det tar trevliga bilder och har inte bromsat mycket. Efter några år lär jag mig fortfarande om sina många funktioner. Det är mycket pengar att dela med, men jag är säker på att många kommer att vara oavsett vad.

iPhone X - Neurala nätverk, A11 BIONIC Motor, Super Retina Display

Apple tog en sida från Microsoft idag, genom att hoppa från 8 till 10 på en enda dag. Vad handlar iPhone X (uttalad 10) om? Det här är Apples förhandsgranskning av smarta telefoners framtid - så säger de. Mycket av förväntan på iPhone X-typen gick ut ur fönstret över helgen, när läckor dykade upp på Twitter om den nya modellen. För att inte nämna, har Leaker förhandsgranskat den nya designen i flera månader nu. Så det var lite underväldigande, men detaljerna var fortfarande ett mysterium.

IPhone X kommer i en fantastisk design; med ett glas och framsida, hålls ihop av en ram i rostfritt stål. men den nya displaytekniken är det som stannar mest ut. För första gången någonsin ger Apple en OLED-skärm till iPhone; kallar det Super Retina Display. Dimensionerna på telefonen har en 5, 8 diagonal skärm med en upplösning på 2436 x 1125.

Apple sa att få OLED till iPhone hade sina fördelar och nackdelar, bland annat: stor kontrast, hög upplösning och tunnhet. Men avvägningarna gjorde det avskräckande: ljusproblem, brist på stöd för trådfärgskala och färgnoggrannhet. Apple kunde reparera dessa problem innan de konstruerade den i den nya iPhone. Bildskärmen innehåller också några fantastiska tekniker som HDR-skärm; Dolby Vision och HDR10; ett kontrastförhållande mellan miljoner och ett, färgnoggrannhet och en sann tonskärm, som ursprungligen debuterades på iPad Pro.

Den mest överraskande avslöjade var bristen på en hemknapp; samma ikoniska hemknapp som först gjorde sin debut under 2007. Efter 10 år har det blivit andra naturen att använda din iPhone. Du använder den för att gå till startskärmen, växla mellan appar, navigera apps, utlös Siri och starta om enheten. Säkerhet har också varit i hjärtat av hemknappen. I 2013 introducerade iPhone 5s Touch ID med den säkra enklaven som gjorde det enkelt att säkert låsa upp din iPhone. Så vad gör Apple för att ersätta dessa kritiska komponenter?

IPhone X använder en kombination av ansiktsigenkänning som heter Face ID och gestbaserad interaktion. Det nya kameransystem som är inbyggt i iPhone X kallas TrueDepth-kamerans system innehåller en tvättlista av sensorer: infraröd kamera, översvämningsbelysning, närhetssensor, omgivande ljusgivare, högtalare, mikrofon, frontkamera och punktprojektor. De fyra kritiska teknikerna: infraröd kamera, översvämningsbelysning, frontkamera och punktprojektor arbetar tillsammans för att verifiera ditt ansikte.

Men hur exakt görs detta? Den nya iPhonen innehåller ett ansiktsinspelningssystem som liknar berörings-ID. Demon visade att det var enkelt och snabbt att ställa upp genom att helt enkelt kräva att du rör dig långsamt för att slutföra en cirkel. Telefonen fångar kontur och djup i ditt ansikte med över 30 000 poäng som utgör en unik identitet.

Det här är en del av neurala nätverk som använder djupt lärande. Apple har investerat i åren. och det är en del av den teknik som skiljer iPhone Xs nya kamerasystem och A11 Bionic-processor. Det lär dig faktiskt varje gång du använder telefonen.

Precis som Touch ID, är din ansiktsdata skyddad av den säkra enklaven, där all lokal behandling är klar. Det betyder att ditt ansikte krävs för att låsa upp din telefon och chansen att någon med liknande ansikte låser upp telefonen är en i en miljon.

Användare behöver inte oroa sig om de växer skägg, mustasch, byter hårfärg, bär glasögon; eller försök att lura det som i Samsungs fall, genom att ta en tryckt bild eller skapa en wax figure doppelganger. Face-ID kommer inte att låsa upp det om det inte är du. Då kan det vara för säkert och det finns fortfarande några okända.

Apples Craig Federighi, senior vice president för Software Engineering, kom ut på scenen för att demo funktionen, men den första demoen iPhone X låste inte upp på kommandot. Lyckligtvis gjorde det på den andra demoenheten. Det avslöjade också att användarna fortfarande kan använda ett lösenord för att öppna enheten om det behövs.

IPhone X är mestadels gestbaserad när du navigerar gränssnittet. Till exempel, för att gå tillbaka till startskärmen, använder användarna en programvarubaserad bar längst ned på skärmen för att gå tillbaka till startskärmen från en app. Om du vill byta mellan appar, sveper du en app upp för en delad sekund och andra körbara appar visas som ett kortkort. Åtkomst till meddelanden och kontrollcenter görs nu från vänster och höger övre hak. Användare kommer att kunna göra betalningar genom att använda Face ID och sedan använda sömn och wake-knappen för att bekräfta. Detta kan också användas för att ringa upp Siri.

iPhone X innehåller nya emoji för meddelanden som heter Animoji, som använder dina inspelade ansiktsbehållningar för att animeras av en uppsättning inbyggda tecken: robot, främling, valp, katt, apa, gris, räv, poop, panda björn, kyckling, kanin och en enhörning.

Användare hittar all kamerateknik som finns i iPhone 8 i iPhone X, tillsammans med större och snabbare sensorer, färgfilter och djupare pixlar. Både främre och bakre kameror stöder stående läge och Quad-LED True Tone Flash.

iPhone X kommer i två konfigurationer, 64 och 256 GB och börjar med en förvånande $ 999. Bara för att klargöra, om du vill ha 256 GB-modellen måste du spendera upp till $ 1, 150. Jag trodde aldrig att jag skulle se dagen när en iPhone kostar mer än några av Apples egna datorer. Kunderna kan börja ta order före 27 oktober med allmän tillgänglighet den 3 november. Så, det är en lång väntan att få händerna på en om du är intresserad.

Apple säljer fortfarande äldre modell iPhones, så om du inte är redo att dela med mycket pengar kan du fortfarande få en iPhone SE, 6s eller iPhone 7, som nu börjar på $ 549.

Det är mycket att bearbeta, men det är efter ett helt år av spekulationer, läckor och förutsägelser, de nya iPhonesna. De andra dagarna meddelanden är coola tillägg också: den nya Apple 4K TV; Apple Watch Series 3 med mobil; och ny trådlös teknik från både Apple och branschpartners.

Om du är en Apple-entusiast blir det en dyr vinter.

Jag är intresserad av att höra dina tankar om dagens evenemang. Är du iPhone eller Android-användare Planerar du att byta eller hålla fast?