10 Black Friday Tech Deals värt att stanna upp för

Den 23 november kommer miljoner av affärsfrämjare att klara sig utanför butikerna för att få ut pengar på dörrbusterrabatter. Medan jag inte rekommenderar att du går någonstans i närheten av en butik på fredag ​​morgon, finns det några bra tekniska erbjudanden att ha. Massor av dessa erbjudanden kommer också att finnas tillgängliga online från kl 23:59 22 november (torsdag). I båda fallen är de topp 10 största Black Friday tech-erbjudanden som vi kunde scrounge upp.

Listad av pris (lägst till högst)

 1. SanDisk Cruz 16GB USB Flash Drive - $ 7 @Walmart
  -----------------
  Det är en bra idé att stryka bort Walmart under Black Friday, men den här överenskommelsen kan vara tillgänglig på hemsidan för "ship to store" pickup. Om det är så kan du betala för det i förväg och plocka upp det efter att folkmassan sprider sig. Den samma modellen kommer att finnas tillgänglig på Radio Shack för $ 10 på Black Friday.
 2. Omnitech 12-arks korsklippare - $ 25 @Staples
  -----------------
  Såsom ses i den officiella häftklamret Black Friday flyer. Shredders säljs sällan, och vi har inte sett dem under $ 40-markeringen hela året. För det bästa sättet att säkert strimla dokument, vill du definitivt gå med en Cross-Cut-en. Medan Omnitech inte har störst resultat för kvalitet, är det bara $ 25 det inte en stor satsning.
 3. Toshiba - Smart Wi-Fi Ready Blu-ray-spelare - $ 40 @BestBuy
  -----------------
  Wi-fi-kompatibla Blu-ray-spelare har varit på försäljning nyligen för cirka $ 70. Den här slår helt det priset. Även om det har blandade recensioner.
  Finns endast i butik, det här är troligt inte värt att vänta i rad om du inte är intresserad av att hämta en TV på BestBuy också.
 4. Nikon Coolpix L310 14, 1 megapixel 21x optisk zoomkamera - $ 100 @Target
  ----------------
  Vid $ 100 kommer denna modell att vara ungefär 40% av det normala försäljningspriset. Om du behöver en väldigt grundläggande pek-och-shoot-kamera, går den här billigt. Även om du har tid att titta på Amazons Lighting-erbjudanden, borde det inte vara svårt att hitta en bättre kamera än den här.
 5. Toshiba 40 "klass LCD 1080p 60Hz HDTV - $ 180 @BestBuy
  -----------------
  40-tums LED-LCD-TV har varit sett i deal spotlight ganska ofta under de senaste 6 månaderna. Men få (om några) har kommit under $ 250-märket. Detta kan vara den bästa TV-affären hela helgen. Plus den här modellen (40E220U) har några positiva recensioner. Dessvärre är det bara tillgängligt IN-STORE, så ta med din anti-galna folkpansar. Uppdatering : Amazon är enligt uppgift prismatchande och erbjuder en 42 "TCL-modell till samma pris.
 6. iPod Touch med gratis $ 50 presentkort - $ 195 till $ 295 @Bestbuy
  -----------------
  Om du är död på att få en Apple-produkt den här Black Friday, är iPod Touch på Bestbuy vägen att gå. Presentkortet på $ 50 är bra på antingen den 4: e genen eller ($ 100 mer) 5: e generationens iPod Touch.
 7. 50 "Toshiba LED-LCD HDTV - $ 300 @Sears
  -----------------
  Denna modell gick nyligen till 650 USD, men har sjunkit till 499 USD under den senaste månaden.
  Det ser bra recensioner och är den lägsta vi har sett en 50 "hela året. Den här är också sannolikt att vara i butik. (Se Sida 64 av Sears BF-annons) Uppdatering : Amazon är enligt uppgift pris-matchande men med ett Hiteker-märke av samma storlek istället.
 8. Gateway 15.6 "Laptop - AMD Quad-core A8, 6 GB RAM, 500 GB HDD, Radeon ™ HD 7640G - $ 350 @Target
  -----------------
  Jämförbara bärbara datorer varierar från $ 475- $ 550. Denna speciella modell (NV52L15u) går för $ 529, 99 på Target men kommer att diskonteras på Black Friday.
 9. HP 17, 3 "Laptop - AMD Quad-core A8, 6 GB RAM, 500 GB HDD, AMD Radeon ™ HD 7640G $ 400 @Staples
  -----------------
  HP-avtalet i år är något större än Gateway-versionen ovan, och har 2 GB extra ram att starta.
 10. Amazon Black Friday Deals Week, Lightning Deals - @ Amazon.com
  Amazon kör löpande belysningserbjudanden hela dagen varje dag i veckan. Det finns så många saker som går upp att det är nästan omöjligt att spåra vilka erbjudanden som kommer att vara bäst, men från vad vi har sett Amazon kommer matcha andra butiker med några bra TV-erbjudanden.