Swype Beta Öppna igen för en begränsad tid, få din kopia nu

Återigen har Swype öppnat sina annars "exklusiva" dörrar och i ett kort fönster kan du hämta din kopia av Android-tangentbordet. Om du inte har försökt Swype borde du. Det är kanske det bästa att komma till mobiltelefoner sedan Android själv. Visst, det finns några wannabe kloner på marknaden, men just nu kan du få den verkliga affären, så förfalla inte.

Viktigt: Om du är på en Samsung Epic 4G eller någon annan telefon som kom Swype redan förinstallerad, installera inte denna beta!

Hur laddar jag ner Swype Beta?

Steg 1

Besök http://beta.swype.com/. Om du är ny på swype.com KlickaRegistrera- knappen, annars bara logga in.

Steg 2 - Endast för nya användare

Fyll i registreringssidan. Var noga med att använda en giltig e-postadress, din Swype-länk kommer att skickas till det e-postmeddelande du registrerar dig med.

Steg 3 - Endast för nya konton

Kontrollera din e-postadress och klicka på verifieringslänken och logga in.

Steg 4

Nu på din Android-telefon, se till att du tillåter program från okända källor.

Besök https://beta.swype.com/android/get/, logga in, och hämta sedan APK-filen och öppna den. Från den här punkten följer du bara installationsanvisningarna, eller du kan kolla in Swypes stegvisa installationsguide.

Gjort!

Njut av Swyping! Och om du är ny på Swype rekommenderar jag starkt att göra handledningen eftersom det i hög grad hjälper till att minimera frustration medan du blir van vid den.

För revisionshistoria och det officiella meddelandet se den här sidan.

Användar du Swype? Låt oss veta om ditt favorit Android-tangentbord i kommentarerna nedan!