Har Apple namngivit sin nya Tablet iPad HD?

Ju närmare vi kommer till iPad 3-utgivningsdatumet, slår allt mer rykten på nätet om Apples nya iDevice. Och ärligt talat, vem kan skylla världen för att vilja veta om den senaste versionen av tablett som har förändrat världen som vi känner till det. Bredt uttalande Jag vet dock att vi skulle vara ganska hårt pressade för att hitta ett segment av någon bransch som inte har påverkats av dessa enheter.

Så frågan är, vad ska Apple kalla sina nya iPad 3? Enligt rykten poppar upp, säger vissa att Apple lutar sig mot iPad HD baserat på en rapporterad uppgradering till näthinnan.

Var kommer dessa rykten från dig att fråga? Tja, det är ett känt faktum att tillbehörstillverkare får vissa enhetsspecifikationer före releasedatumet från Apple, så är alla inställda med tillbehörsprodukter för när enheten är på marknaden. Det är ingen överraskning Griffin-dokumentet gick in i en Gizmodo-läsarens händer som nämnde ett Griffin iPad HD-fodral. Det återstår att se om detta är bekräftat eller inte. Samma artikel citerar rumänsk Apple blogg iDevice och säger att deras forum har nåts av en enhet som Tapatalk säger är en iPad HD. Tapatalk är en app som låter användare komma åt forum. Det intressanta är att deras statistik också visar att webbplatsen har nåts av en enhet med en upplösning på 2048 x 1536, vilket är den ryska resolutionen på den nya iPad.

Det här är förstås bara rykten, men folk måste göra något tills den nya tabletten är ute! Alla hoppas på något spektakulärt, men då kommer det att sälja även om det inte blir det, eller hur?

Vad tror du? Om du var Apple VD, Tim Cook vad skulle du kalla den nya iPad? Släpp dina idéer i kommentarerna!