SugarSync: Få upp till 12 GB ledigt utrymme fram till 31 maj

Om du är en Dropbox-fan kanske du också gillar SugarSync. Fram till slutet av månaden erbjuder SugarSync en kostnadsfri lagringsreklam som direkt sätter dig på en 2GB-bonus bara för att försöka. Erbjudandet slutar 31 maj 2012. Den enda fångsten är att för att skicka hänvisningar måste du koppla ditt e-postkonto till SugarSync.

För att komma igång behöver du ett SugarSync-konto. Besök fliken Komma igång i ditt konto och klicka sedan på Bonusuppgiften! knappen längst ner.

Obs! Manuell inskrivning av e-postmeddelanden för att bjuda in från länken # 6 räknas inte mot 20 inbjudningar för att få 2 GB ledigt lagringsutrymme. Du måste ansluta SugarSync till ditt e-postkonto med hjälp av bonusuppgiftssidan för att få krediter.

SugarSync kommer att erbjuda dig möjlighet att ansluta till ditt Gmail, Yahoo, Hotmail eller Aol Mail-konto för att hänvisa vänner. Jag gillar inte den här ideen. Så jag skapade ett sekundärt e-postkonto och lade till 20 kontakter till den som jag inte trodde skulle tänka på en inbjudan. På det här sättet SugarSync är inte anslutet till mitt primära e-postmeddelande, och om nämnda vänner blir arga på inbjudningarna kommer de inte att lägga till mitt huvudmail till sin spamlista.

När det gäller att få utrymme, så är det hur det fungerar:

  • Skicka inbjudningar till 20 totala kontakter och få 2 GB ledigt utrymme. Du får detta utrymme även om ingen registrerar sig.
  • Varje vän som registrerar = 500 MB ledigt utrymme till ditt konto, för högst 10 GB .

När den läggs ihop gör det maximalt 12GB.

Om du använder Dropbox nu, ta reda på vad skillnaderna ligger mellan Dropbox och SugarSync.