Google uppgraderar Google Voice på iPhone och Palm

På tisdag släppte Google en uppdatering till sin Google Voice Web App. Det mimar helt och hållet samma funktionalitet med hjälp av HTML5, som de flesta AppStore-nedladdade appar. Denna webbapp har många nya funktioner och är visuellt fantastisk jämfört med den tidigare processen vi har skrivit om på . Även om det ännu inte använder min 3G eller WiFi-anslutning för full VOIP (snälla google !!!) är det fortfarande mycket groovy. Låt oss ta en titt!

Vi har nämnt gratis textning i Google Voice, men det är bara början. En sak att notera är att HTML5 endast är tillgängligt i OS 3.0 eller senare iPhones / iPods, så du måste uppgradera om du vill använda den här webbappen. Andra enheter som stöds inkluderar Android-telefoner, BlackBerry, Palm WebOS, Nokia S6, vissa Windows-telefoner och andra.

Den nya Google Web App har en fullskärmsläsare och ger dig en mer funktionell inkorg. En funktion som inte tidigare var tillgänglig är möjligheten att visa ditt Google Voice-nummer på uppringnings-id för utgående samtal. nu kan du.

Prova själv Google Voice-appen på m.google.com/voice.