Google lanserar Hotel Finder


Har du en resa som kommer upp i USA? Du kanske vill kolla in det nya experimentet som Google meddelade Google Hotel Finder.

Den nya webbplatsen gör det möjligt för resenärer att snabbt söka efter hotell, jämföra dem med andra i området och bestämma om de får en bra kurs jämfört med historiska priser. Användargränssnittet är MYCKET enkel att använda och intuitivt. Jag spenderade ungefär 3 minuter med de olika inställningarna. Jag gillade också möjligheten att markera populära områden.

När du väl har valt område, datum och hotellklass etc ... visar Google listan över hotell som matchar din sökning.

Tyvärr, att Google Deals ännu inte är fullt utrullad där finns ingen integration men det är nog bara en fråga om tid. Det skulle vara väldigt groovy - Visa mig en lista över hotell OCH, visa de som erbjuder enorma rabatter via Google Deals eller Groupon.

Googles experiment kommer och går så det kommer att se hur länge den här håller fast. För nu kommer jag antagligen att sluta använda det när du bokar hotell via Priceline.

[författare] [author_image timthumb = 'off'] https:///wp-content/uploads/author/steve-author.jpg [/ author_image] [author_info] Om författaren:

Steve Krause, aka MrGroove är grundaren av . Steve har jobbat inom Corporate IT under de senaste 20 åren men han trivs på sin fritid för att skriva för olika bloggar runt om i världen. Om du vill ansluta till Steve eller bara ge honom en väska full av pengar, släpp ett mail till [email protected] [/ author_info] [/ author]