Google Chromecast får 7 nya appar och över 100 000 radiostationer

Om du är en Google Chromecast-ägare hämtades saker just i tid för den långa helgen eftersom enheten har fått sju nya appar, inklusive TuneIn-stöd för tusentals internationella radiostationer och miljontals podcasts.

Nya Chromecast Entertainment Apps

Enligt ett inlägg i Google Chrome Blog idag lägger Chromecast till sju fler appar, inklusive Comedy Central, Sesame Street Go, Nickelodeon, EPIX, YuppTV och ENCORE Play. Alla dessa appar, sans TuneIn, kräver att du har en kabelabonnement för att få tillgång till sina on-demand-shows.

Och en av dem låter dig strömma sändningar från över 100 000 radiostationer och miljoner podcasts med TuneIn Radio-appen. TuneIn-appen är tillgänglig på mobila enheter, och det är värt att notera att du också kan hämta den på Nexus Player. Vid tidpunkten för det här skrivandet är TuneIn den enda appen som meddelas idag att du kan installera direkt på Nexus Player.

Kom även ihåg att Nexus Player är kompatibel med "Google Cast" -tekniken, du kan strömma något av innehållet från dagens tillkännagivna appar till det.

TuneIn gör också en kampanj på Twitter för evenemanget och ger bort fem Chromecasts om du retweetar sitt inlägg.

Vilka av dessa appar är du mest glada att börja använda med din Chromecast eller Nexus Player (om du har en)? Lämna en kommentar nedan och berätta om det.