Windows Phone 8.1 Preview Gets Another Update

Microsoft har släppt en annan uppdatering den här veckan för nästa generations mobil OS, Windows Phone 8.1, och du kan ladda ner den nu.

Windows Phone 8.1 förhandsgranskning är tillgänglig för alla att ladda ner. Och den här veckan, på klackarna av en uppdatering förra månaden som förbättrar batteritiden, finns en annan uppdatering tillgänglig.

Windows Phone 8.1 version 8.10.12393.890

Du kan få den här uppdateringen och eventuella nya uppdateringar genom att gå till Inställningar> Telefonuppdatering> Sök efter uppdateringar . Storleken på denna uppdatering är cirka 21 MB.

För att verifiera att allt gick korrekt, var det nödvändigt att välja Inställningar> Om> Mer info för att se exakt OS-versionen som blir 8.10.12393.890.

Det finns inte mycket information om denna uppdatering än det förbättrar tyst timmar genom att vara global och kräver inte Cortana. Det finns också en skillnad i startskärmen som ersätter den fristående Windows-logotypen och innehåller "Windows Phone" -text som visas på Nokia Lumia 630.

På min Nokia Lumia 520 verkar Action Center vara snällare och mer lyhörd, det är naturligtvis subjektivt och 520 är den lägsta modelltelefonen. Användare av högre Nokia-enheter kanske märker andra stabilitets- eller prestandaförbättringar.

Om du är den stolta ägaren till Nokia Lumia, lämna oss definitivt en kommentar och se vilka förbättringar du ser.

Inte mycket att se här, men om du är en Windows Phone entusiast, vill du definitivt hämta det.

För mer information om Windows Phone 8.1-funktioner och hur du använder dem, kolla in artiklarna nedan.

  • Så här får du Windows Phone 8.1 nu
  • Projekt din Windows Phone 8.1 skärm till PC
  • Använd Cortana för att identifiera låtar
  • Flytta Appar och Spel till SD-kortet
  • Så här hittar du dold USB-inställning
  • Visa väder direkt i kalendern