Get Simulator - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är ett bisarrt, massivt öppet världsspel som heter Goat Simulator. Normalt är det $ 5, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 22 december.

Vad är det?

Jag vet inte! Det simulerar en komisk get som hoppar runt, slickar allt och knackar saker över. Spelet var mycket svårt att räkna ut. Du flyttar inte riktigt geten, men pekar den i den riktning du vill att den ska gå. Då fungerar geten dumt. Om du inte gillar en get kan du byta till ett annat djur som en pingvin. För mig verkar hela spelet som ett skämt som tas för långt.

Vem är det bra för?

Jag vet inte! Humor i det skulle vädja till barn, men spelet tar ett tag att räkna ut. Målmarknaden här är förmodligen människor som gillar South Park eller den typiska Seth Rogen-filmen. Om du ser djur uppträda dåligt och gör dumma saker är din sak, så är det här spelet för dig. Om du behöver en poäng till ett spel, så är det inte spelet för dig.

Ska du ladda ner det?

Appen tog för alltid att ladda på iPhone 5s. Det var över en minut i laddningsskärmen. Vid 416 MB äter det upp lagringsutrymme, ungefär som en get som går och äter allt. Jag skulle inte rekommendera spelet, men eftersom det är gratis har du inget att förlora men lagringsutrymme. Jag fick lika mycket ut ur spelet som jag betalade för det, så lägger jag det i vinstkolumnen.