SmartVideo för YouTube förhindrar videobuffert på långsamma anslutningar och mer

När du använder en långsammare anslutning kan buffring vara en av de mest irriterande sakerna om att använda YouTube. Denna Chrome-förlängning bidrar till att minska bufferten och ger en bättre YouTube-upplevelse totalt sett. Här är vad det gör.

SmartVideo för YouTube

Först och främst, gå till den här adressen för att installera tillägget till Google Chrome och lägg till det i Chrome.

Efter installationen klickar du på Ange globala inställningar nu längst ner på sidan som visas för att konfigurera tillägget.

Du får en sida som är full av alternativ och låter dig enkelt ställa in hur utökningen kommer att hantera dina YouTube-videor.

Du kan ställa in det för att slingra alla videoklipp, inbäddade på webbplatser eller direkt från YouTube. Men de viktigaste alternativen möjliggör en mjukare uppspelningsupplevelse vid långsammare anslutning. Du kan till exempel ställa in hur mycket videoen ska buffras innan den faktiskt börjar spela, eller om videon blir buffrad även när den är pausad.

Det här är alla mycket användbara saker, och det verkar fungera som annonserat också. Du borde inte oroa dig för att inte hitta alternativfönstret, eftersom du bara svävar över YouTube-videon du spelar visar de inställningar som visas i skärmdumpen nedan.

Det är inte bara för Google Chrome. Det finns en version för Firefox, Opera och Safari också.