Så här får du Google Chrome: s gamla menyn med höger klick tillbaka

I en nyligen uppdaterad Google Chrome-uppdatering har högerklicka kontextmenyn ändrats. Den nya stilen är mer beröringsvänlig med extra vitt utrymme mellan föremålen. Om du inte är ett fan av det, så här återställer du till den gamla stilen.

Sedan uppdateringen, när du högerklickar någonting i Chrome får du den här fula sammanhangsmenyn med ett vitt utrymme mellan objekt. Detta gör det lättare att navigera Chrome på touch-gränssnitt, men irriterande på traditionella datorer.

Av någon anledning bestämde Google att inte inkludera ett uppenbart sätt att stänga den här nya stilen. Så, du måste ta saker i egna händer och fixa det. Här är ett annat exempel på hur irriterande det är.

Hämta den gamla Chrome Right-menyn Tillbaka

Kontrollera först att alla instanser av Chrome är stängda. Detta är viktigt för att detta ska fungera. Faktum är att du kanske vill öppna Aktivitetshanteraren och se till att alla instanser är stängda.

Högerklicka på din Google Chrome-genväg och klicka på Egenskaper.

I genvägsfönstret som kommer upp ska fliken Genväg redan väljas. I fältet Mål, bläddra till slutet av chrome.exe, tryck på mellanslagstangenten, skriv sedan in eller kopiera och gå över följande:

 --disable ny menystil