Hämta Windows 8 Explorer-bandet på Windows 7

En av de nya funktionerna i Windows 8 Developer Preview är bandgränssnittet i Utforskaren. BExplorer (Better Explorer) är gratis och ger dig gränssnittet UI på ditt Windows 7 eller Vista-system.

Först, ladda ner BExplorer från open source-projektets webbplats CodePlex. Bättre Explorer laddar ner och installerar. Net Framework 4.0 Fullt innan du kan börja använda det.

När du har installerat kan du börja använda det nya Ribbon-gränssnittet. Det fungerar ungefär som Office Ribbon och annan mjukvara som har den. Det första jag alltid gör med någon Ribbon-meny är att flytta snabbåtkomstverktygsfältet under bandet.

Bättre Explorer ger två nya flikar - Hem och Visa. Fliken Hem har funktioner som Klipp och klistra in, Kopiera och skapa nya flikalternativ. Med den flikade funktionen kan du arbeta i flera kataloger samtidigt. Detta är mycket användbart för strömanvändaren.

På fliken Visa kan du sortera filer och mappar efter typ, datum, format och mer.

Du kan minimera och maximera Better Explorer Ribbon när du behöver mer skärmfastigheter.

Oroa dig inte för att Better Explorer tar över hela systemet. Du använder det bara när du vill ha det. För lättare åtkomst peka den till aktivitetsfältet.

Bättre Explorer är fortfarande i det tidiga utvecklingsstadiet - För närvarande Alpha. Du kommer att uppleva några fel och inte alla funktioner som finns tillgängliga är tillgängliga. När du till exempel går till skärmen Alternativ finns flera listade, men du kan inte använda dem. Men om du är ett fan av Ribbon UI, är den här gratis nedladdningen värt ett försök.