Få ut det mesta av Craigslist med Craiggers, Craigslist Browser 3-panelen

Om du någonsin har använt Craigslist innan vet du vad en röra den kan försöka bläddra i. Vill du ha ett lättare sätt att hitta dina begagnade varor till ett bra pris? Vi har tidigare tittat på hur du använder RSS-flöden för att hålla reda på specifika saker som publiceras. Vad men när det gäller att surfa Craigslist i realtid? Varje sida måste öppnas individuellt, nya flikar blir en nödvändighet, och om du försöker att göra flera uppdrag medan du ser Craigslist kommer saker bara att bli riktigt rota riktigt snabbt. glöm inte att leta upp Craigslist på din telefon eller surfplatta, det är en helt annan katastrof . Det är här vi behöver hjälp från tredje part för att rensa roten, släpp Craiggers!

Craiggers är en gratis Craigslist-webbapplikation med Craigslist som kan göra den mardrömmiga röra Craigslist-posten till någonting, även om en tablettanvändare skulle kunna hantera. Deras motto är " Craigslist data bättre än Craigslist! "Och de bluffar inte. Webbplatsen använder en 3-kolumn metod. På vänster sida visas plats, sökfilter, relevanta träffar och matchningar från närliggande områden. Mellanspalten innehåller sökresultaten, och den högra kolumnen innehåller Craigslist-inlägget när du klickar på en annons. Allt fungerar utan att använda navigeringsknapparna i din webbläsare, det kan faktiskt alla göras från ett enda fönster ganska effektivt.

Som standard söker Craiggers i hela USA för annonser, men du kan begränsa det så mycket du vill. Tyvärr är Craiggers för närvarande begränsad till sökningar endast i USA.

Det finns några andra anmärkningsvärda egenskaper hos Craiggers. Om du kontrollerar Apple App Store hittar du en Craiggers iPhone app! Det finns ett alternativ att spara dina sökningar, så du behöver inte begränsa allt när du upprepar samma fråga dag efter dag. Du kan också registrera dig för e-postmeddelanden och få upp till 100 matchningar för dina sökfrågor, rätta din inkorg. E-postmeddelanden skickas emellertid bara ut två gånger om dagen.

Slutsats

Craiggers är ett groovy alternativ för att läsa igenom Craigslist-annonser. Designen är enkel att använda, tablettvänlig och har bra prestanda. Det är en bummer att den bara är tillgänglig för amerikanska posteringar, men kanske kommer de att uppdatera det snart. Den enda andra sak som jag hittade saknades var att du inte kan justera ett minimi- och maximipris för dina föremål, vilket jag normalt gör för att klä ut spam och skräp. Men i slutändan, om du vill ha realtidsresultat för en mängd Craigslist-annonser, är det verkligen inte en bättre väg att gå än Craiggers.