Få Microsoft Office 2013 Pro för $ 10 genom hemanvändningsprogrammet

Skulle det inte vara trevligt att få Office 2013 Pro på det billiga? Om du arbetar för ett företag som har anmält sig till Home Use Program (HUP) kan du kanske haka på det för mindre än 10 dollar. Ett sätt att kontrollera är på arbetsgivarens företagsperks webbplats. Om ditt företag inte har en, fråga ditt företags kontor om de har en programkod.

Vad är hemanvändningsprogrammet?

Enligt Microsoft:

Hemanvändningsprogrammet är en programvaruförsäkringsförmåga som är tillgänglig för Microsoft-volylicensieringskunder med aktiv Software Assurance-täckning på sina Office-applikationer. Anställda som använder de täckta licenser på jobbet är berättigade att köpa dessa Office-applikationer för användning på en hem-dator under anställningsperioden. Denna tillfälliga licens löper ut med arbetsgivarens Software Assurance-täckning eller vid uppsägning av anställning med den täckta kunden.

Köp av

För att utnyttja HUP Office 2013-prissättningen behöver du en programkod från din arbetsgivare och ett arbets-email som matchar företagets domän som är kopplad till koden.

Både programkoden och arbetsmailen kan anges här: http://www.microsofthup.com/hupus/home.aspx?culture=en-US

Microsoft skickar ett mail till din arbets-e-postadress som innehåller en grön Köp nu- länk inom den. Den här länken tar dig till en unik URL som automatiskt loggar dig in på Microsofts HUP-webbplats för att köpa Office 2013 till rabatterat pris.

En gång på Microsoft HUP-webbplatsen ser du dina köpalternativ samt språkval. Tänk på att de flesta av dessa program bara tillåter dig att välja en av Windows- eller Office-versionerna, inte båda.

Observera att vid utcheckningen kan du välja att köpa en Officer 2013-DVD till $ 13, 99, men eftersom produkten är tillgänglig digitalt och allt du behöver är nyckeln - rekommenderar jag inte att du köper DVD om du inte har mycket långsam internet.

Efter utcheckningen visas en nedladdningslänk. Ett bekräftelsemail ska också skickas till din personliga e-postadress (om du angav den under kassan) som innehåller en kopia av din produktnyckel. Var noga med att lagra produktnyckeln någonstans säker eftersom om du av någon anledning behöver installera om du behöver den nyckeln.

Nu kör du bara installationsprogrammet och Office 2013 installeras automatiskt. Njut av!