Fredag ​​Fun: Team Fortress 2 är nu gratis att spela

Under de senaste fredagarna, Fun , har vi nämnt några gamla skolespelartiklar, som Android Nintendo 64 Emulator, vår ZSNES-artikel och vår handledning för att spela gamla skolans DOS-spel på en Vista eller Windows 7-dator. Tja, om du inte är gammal-skolan, förklarar jag i dag hur du får en gratis kopia av Team Fortress 2 på din Mac eller PC.

Nedladdning av ånga

Ånga är en bra onlinetjänst som låter dig köpa och ladda ner spel för Windows och Mac. Vad jag tycker om tjänsten är det en gång du registrerar ditt spel, du behöver aldrig oroa dig för att du förlorar nyckeln eller media eftersom det alltid kommer att vara online och väntar på dig om du vill ladda ner det i framtiden.

Du kan ladda ner ånga direkt från deras hemsida och börja omedelbart med Team Fortress 2!

Logga in eller skapa ett nytt konto om du inte har en. Personligen använder jag bara mitt PlayStation-ID som jag har kopplat till mitt Steam-konto. Om jag skulle göra det igen, skulle jag bara använda mitt email och lösenord.

... och sedan ange några grundläggande uppgifter:

Installera Team Fortress 2

När du väl har installerat Steam, starta den och klicka på knappen Store på den övre vänstra typen i namnet på spelet du vill ha ( Team Fortress 2 i det här fallet ) för att fina och installera det.

Är inte säker om Team Fortress 2 är för dig?

Här är några vids jag hittade på nätet som kommer att ge dig en uppfattning om vad spelet handlar om. Du kanske vill titta på några av dem innan du startar nedladdningen. Om du gillar mig kommer nedladdningen bara att ta några minuter ( ja jag fick en smokin hot internetuppkoppling ). Men om du gillar MrGroove och bor i skogen ... kan det ta hela dagen så om du inte är säker på om du gillar bang-bang shoot-em-up, ta en titt nedan.