Gratis nedladdning - Microsoft Money Plus Deluxe Sunset [groovyDownload]

Tillbaka 2009 rapporterade jag att Microsoft dödade sin Microsoft Money-produktlinje efter tio års utveckling. Jag var ledsen att se det går men åh det är så som det går ibland.

För de av er som fortfarande kör en gammal kopia av Microsoft Money, släppte Microsoft idag det som verkar vara den sista versionen av Microsoft Money som heter - Microsoft Money Plus Deluxe Sunset . Den slutliga kopian är en gratis nedladdning på Microsoft Download Center. Den kan installeras som en uppgradering till en tidigare Money installering ELLER installerad fristående.

Enligt utgåva noterna släpper Microsoft tydligt programvaran eftersom de stänger av de produktaktiverings- och digitala rättighetshanteringstjänsterna som behövs för att aktivera äldre versioner av programvaran. Den här sista Sunset-versionen av pengar kommer att garantera att inga kunder befinner sig låst ut ur sina pengarfiler om de behöver utföra en ominstallation etc.

Fri? Vad är haken?

Inga online citat eller andra banktjänster stöds framåt. Du kan dock importera Microsoft Money-transaktioner manuellt från banker. Jag testade detta med min bank Chase, och det fungerade perfekt.

Här är detaljerna från utgåva noterna:

Översikt

Microsoft Money Products sedan Money 2007 har utnyttjat ett digitalt rättighetshanteringssystem som krävde att användarna skulle aktivera sin produkt vid eller strax efter installationen. Nu när Microsoft Money-produktlinjen närmar sig slutet av den stödda livscykeln, kommer aktiveringstjänsterna också att sluta. För att möjliggöra för användarna att kunna fortsätta använda Microsoft Money manuellt (utan onlinekurser eller webbtjänster), släpper Microsoft "Money Plus Deluxe Sunset" och ett "Money Plus Home och Business Sunset". Solnedgångskytten kräver ingen aktivering och kommer förkonfigurerade utan onlinetjänster, vilket gör det möjligt för användarna att få tillgång till sina Microsoft Money-datafiler.

Instruktioner

Det rekommenderas att du sparar den här nedladdningen till din dator om du behöver installera om i framtiden utan tillgång till Internet. Kör sedan installationen från den sparade nedladdningen. Money Plus Dlx Sunset kan installeras som en uppgradering till detaljhandeln av pengar, eller ensamstående. Innan du kör installationen rekommenderas att du har bra säkerhetskopior av alla dina Money-datafiler, liksom en kopia av installationsprogrammet för din nuvarande version av Money, om du behöver avinstallera Sunset-versionen och återgå till din tidigare version. För att installera Money Plus Dlx Sunset, dubbelklicka på den självutdragande nedladdningsfilen och följ installationsguiden.

Microsoft Money Deluxe Sunset Download Link [via MicrosoftPost.com ]