Flipboard gör sin flytt från mobil till skrivbordet

Flipboard är en digital tidning som samlar innehåll baserat på dina intressen, sociala nätverk och RSS-flöden du prenumererar på. Det byggdes först för iPad 2010 och under de följande åren flyttade till Android och till och med Windows Phone ... och nu skrivbordet.

Flipboard för skrivbordet

Företaget meddelade flytten till skrivbordet på tisdag i veckan. Det är inte bara tillgängligt på webben, den stationära versionen innehåller unika egenskaper samt en utseende. Den har responsiva layouter för olika skärmstorlekar och ett nytt rullningsgränssnitt. Företaget innehåller också interaktion som utlöses av musen.

Eventuella ändringar som du skulle göra på den mobila änden av Flipboard skulle suga upp på dig andra telefoner eller tabletter, och skrivbordet versionen är inte annorlunda. Allt du gör på det kommer att dyka upp på dina mobila enheter - och vice versa.

Det är bra att se en version äntligen komma till skrivbordet och i en sådan kvalitetsstil. Som författare är jag oftast framför min dator mestadels, och när jag använder min iPad Mini eller andra mobila enheter ser jag alltid vad som händer på Flipboard. Nu med det på nätet kommer det att vara möjligt att lämna en flik öppen och kontrollera det oftare.

Personligen är Flipboard min andra favorit personliga digitala tidning. Om du undrar en liknande app som heter Zite är mitt nummer ett.

Här är en titt på en video från Flipboard som visar dess nya funktioner för webbversionen.

">

Kolla in skrivbordsversionen av Flipboard.com