Apple TV uppdaterad lägger till ESPN, HBO och flera kanaler

Apple meddelade i går att Apple TV-set-topboxen får fler kanalapps. Kanalappar inkluderar HBO Go, WatchESPN, Crnchyroll, Sky News och Qello. Men det finns några tillvägagångssätt.

Du behöver en kabelabonnemang för HBO och ESPN för att fungera. DirectTV eller Charter-abonnenter kan inte använda HBO GO, och ESPN-appen fungerar inte om du är en Dish eller DriecTV-abonnent. Inte mycket här för snöreskärare. HBO Go har förhandsvisningar, och ESPN har några videor, men ingen direktuppspelning utan kabel.

Alla kommer att kunna titta på Sky News live. Med en betald prenumeration kan du titta på anime-tjänsten Crunchyroll, och på begäran HD-musikkoncert och dokumentärer på Qello. Bara skjuta upp din Apple TV och kolla efter uppdateringar, och efter att Apple TV startat om har du tillgång till de nya kanalapparna.

Medan det fortfarande är långt ifrån de tillgängliga kanalerna på Roku, bör dessa ytterligare appar definitivt välkomnas av Apple TV-ägare.

Om du vill ha många fler alternativ för att strömma videor i hela hemnätet till Apple TV, kolla in vår artikel: Hur man jailbreak Apple TV 2.