Facebooks nya "Ej nu" vänfunktion

Facebook har just rullat ut en ny vänförfrågan "funktion" som ersätter den bra ole " Ignore- knappen. Den nya knappen heter Inte nu, och det är helt omdefinierat hur du avvisar människor.

Tidigare, när du skickades en vänförfrågan av någon hade du två alternativ; bekräfta eller ignorera. Nu, istället för ignoreringsknappen, kommer du att se knappen "Inte nu". Genom att trycka på den här knappen skickas den vänliga vännen till vänsskölden, där de bara är hälften din vän. Vi ringer människor i den här kategorin "Half-Friends."

Varför kallas de för Facebook "Half-Friend?"

Som nämnts ovan är dessa människor i limbo-läge. Du har sagt "Inte nu" till deras vänförfrågan, men du har inte tagit det extra steget för att gå in och blockera dem ännu. Tja, här är sticklaren; När någon har begärt att vara din vän kommer de automatiskt att prenumerera på alla dina offentliga flöden, inlägg, bilder och information . Om du inte har tagit dig besväret att navigera i labyrinten om integritetsalternativ på Facebook och ställa allt till "Vänner bara" kommer du vara fast med det här skulle vara, limbo, "Inte nu" lista över personer som följer dig och absorberar en anständig mängden av din Facebook-aktivitet.

I grund och botten, nu om du inte vill vän någon kommer de att bli din "följare". StumbleUpon använder följande system för att sprida recensioner och internetfavoriter, men på Facebook där din privata information och meddelanden sänds blir "följare" mycket mer som en "stalker".

Vad tycker du om den nya Facebook-uppdateringen? Är det bara jag eller är det här ganska roligt?