Lägg till Camera Launcher på Nexus 7

Googles Nexus 7 har en frontkamera som aktiveras när den behövs i en app, till exempel Skype. Och kameran har en dold app som du kan använda för att ta bilder och video och spara till din surfplatta.

Installera först Camera Launcher för Nexus 7 app. Klicka här för att gå till Play Butik och installera den, eller du kan söka efter Camera Launcher för Nexus 7 på din surfplattts Play Store-app.

När det är installerat hittar du det i listan Apps. Jag skapade en genväg till den på huvuddatabasen, för att få den nära, ska jag behöva den.

Det har några grundläggande tweaking förmågor, och kan användas för att ta grundläggande 480p video. Bilder, å andra sidan, är 1, 3 megapixlar (tillräckligt för vissa ok bilder i starkt ljus).

Du får se ett panorama- och photosphere-läge, men din lycka kommer att vara kortlivad. Panoramaen kraschar Galleri-appen, medan photosphere visar en anmälan om att den inte stöds för närvarande.

Även med sina begränsningar kan det vara lite hjälp i vissa situationer om du behöver en kamera i en nypa. Funktionerna hos kameran på Nexus 7 liknar mycket åt att komma åt den dolda kameran på Kindle Fire HD.