Spännande meddelanden på Microsoft Build 2017 Developer Day 2

Microsoft startade den andra dagen av Build 2017-utvecklarkonferensen med ett slag. Terry Myerson, chef för Windows på Microsoft, tillkännagav det officiella namnet för nästa revision av Windows 10 som kallades Fall Creators Update eller 1709. Sedan Microsoft introducerade Windows 10 har företaget moderniserat många av sina klassiska stationära appar, till exempel Mail, Foton och även det är webbläsare, Edge.

Fall Creators Update, OneDrive On Demand, Roaming Shell och Story Remix tillkännages vid Build 2017

Sedan Windows Live Movie Maker har gått, har vi alla väntat på att Microsoft ska ge några nyheter om dess ersättning. Goda nyheter, väntan är äntligen över med Microsofts tillkännagivande idag och introducerar Microsoft Story Remix.

">

Integrerad med Photos-appen, är Story Remix en signifikant omformning av videoredigering; inkorporerande element i molnet, blandad verklighet, inkning, social och enhetlig mångfald. Story Remix fungerar både iOS och Android, vilket är en viktig del av hur kraftfull och flexibel den här nya videoredigeraren är.

Microsoft Story Remix Detaljer Feature Review

Story Remix innehåller en traditionell storyboard där användare kan infoga och flytta runt klipp Ta med klipp och bilder från familj och vänner; lägg till titlar och ljudspår från ditt Groove-musikbibliotek. Appen är intelligent nog för att automatiskt skapa filmer från ditt befintliga bibliotek med foton och videoklipp, eller du kan starta ett nytt projekt. Projekt som startas på en enhet kan ströva över till en annan; Du kan även skapa en video med delat innehåll från andra användare.

Story Remix kommer också att känna igen personer, platser och objekt i dina foton och videoklipp. En del av vad som driver denna teknik är Microsoft Graph, en avancerad molnteknik som håller information och aktiviteter kopplade oberoende av enhet eller plattform. Utvecklare kommer att kunna komma åt och integrera många av de nya API: erna (applikationsprogrammeringsgränssnitt) i sina egna appar.

Andra funktioner inkluderar möjligheten att inkrypta och märka objekt eller rörelse i en video; eller identifiera huvudpersoner. Du kan även ändra musiken för att matcha temat för videon. Objektigenkänning är särskilt imponerande, eftersom möjligheten att märka någon och få den att följa individen i videon är ganska fantastisk.

Roaming Shell använder OneDrive on Demand

Skrivbordet har varit ganska stilla under de senaste 20 åren. Jag är säker på att många, du lagrar filer där och lägg till genvägar till dina favoritappar. Problemet är att skrivbordet är avstängt, tills nu. Windows 10 Fall Creators Update kommer äntligen se tillägget av OneDrive On-Demand. Vad det här betyder är att användare enkelt kan synkronisera filer utan att lagra dem lokalt, även på skrivbordet.

En ny skrivbordsmapp finns tillgänglig i OneDrive, vilket gör det enkelt att komma åt dina filer oavsett om du är på en mobil enhet. eller loggat in på ett annat Windows-skrivbord. En kritisk del som Microsoft Graph spelar i roaming är möjligheten att hålla en tidslinje för dina applikationsaktiviteter över enheter.

Den nya Windows-uppgiftsvy håller en visuell kalender över de appar som du har använt under en tidsperiod. Detta gör det enkelt att hämta från var du slutade eller föreslå de bästa programmen för att komma igång på ett projekt eller en uppgift. Om du har appar som Cortana och Swift-tangentbordet installerat på dina iOS- och Android-enheter, du kan börja använda en app och få dina aktiviteter att flyga till en annan enhet; även om den inbyggda appen inte är installerad.

Microsoft förhandsgranskade också ett online urklipp, vilket gör det enkelt att kopiera och klistra in innehåll från en enhet till den andra. Office-teamet lägger också till en visuell klistra-meny till Office-appar. Kategori Inställningar i Windows 10 Fall Creators Update hjälper användarna att enkelt ansluta mobila enheter, Android eller iOS till Windows.

En Surprise Desktop App kommer till Windows Store

Microsoft är engagerade i Universal App-modellen; Förra veckans meddelande om Windows 10 S bekräftade vidare företagets framtid på skrivbordet. Hittills har mer än 1000 apps stationära appar flyttat till affären med företagets Desktop Bridge-teknik. Medan många viktiga appar ännu inte finns i Windows Store, meddelade Microsoft en stor vinst, från ingen annan än Apple.

Ja, iTunes kommer att vara tillgängligt via Windows Store, vilket inte bara ger dig ett enkelt sätt att ladda ner den populära jukeboxen, men också hålla den uppdaterad. Med ett tillkännagivande som detta kommer det förmodligen inte vara länge förrän stora utvecklare som Google följer.

Windows 10 Fall Creators Update uppdaterar designen av skrivbordet, kallat Fluent Design. Microsoft Fluent Design System lägger till en samling erfarenheter (Ljus, Djup, Rörelse, Material och Skala) för att göra Windows kontextuellt anpassade appar över scenarier. Resten av dagens presentation var utvecklare och 3D tung, men jag är fortfarande inte upphetsad av blandad verklighet.

Två nya Linux-delsystem från OpenSuse och Fedora kommer till Windows Store; tillhandahålla mer utvecklingsverktyg och funktioner. Förra året introducerade Microsoft Windows 10-delsystemet för Linux, från och med Ubuntu. De nya tilläggen bör göra Windows 10 till en ännu mer lockande plattform för utvecklare av öppna system och alternativa plattformar som Android och iOS.

Viktiga meddelanden som Microsoft Graph, Story Remix, OneDrive On Demand och iTunes som kommer till Windows Store är viktiga uppdateringar för att se fram emot hösten. Användare kan prova några av de nya funktionerna som börjar med dagens Windows 10 Insider build 16193 och vi kommer naturligtvis att skriva om våra favoriter för att ge er alla våra läsare en första titt med vår feedback på dem!