HTC One X + och One VX kommer till AT & T

En av de mest intressanta Android-smartphonesna där ute, HTC One X +, går till AT & T idag. Och det är förenat med en exklusiv mid-range modell HTC One VX.

HTC One X + packar lite allvarlig eldkraft, eftersom den använder en Nvidia Tegra 3 CPU med en 1, 7 GHz-kärna och en femte kärna som sparar batteri genom att köra uppdrag som inte kräver så mycket bearbetningskraft. Den extra kärnan har låg strömförbrukning som lämnar 2100 mAh-batteriet tillgängligt för andra uppgifter.

Den har en 4, 7 tums pekskärm (720p upplösning), 8 megapixel bakåtvänd kamera som tar upp 1080p HD-innehåll och det kör Android 4.1 Jelly Bean. Det förväntas börja leverera idag, enligt AT & T: s förbeställningssida, till 199 USD med ett tvåårskontrakt.

Med tanke på specifikationerna är jag ganska säker på att AT & T inte kommer att ha några problem att sälja den här.

">

Mid-range smartphone är också en del av meddelandet. HTC One VX har en 4, 5 tums qHD-skärm och är en exklusiv för mobiloperatören. Den har en dual-core 1, 5 GHz CPU, 5 megapixel kamera och kör Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Medan det kallas "mid-range" har det anständiga specifikationer och bör hantera allt du kasta på det enkelt. AT & T pressmeddelande lovar dock en uppgradering av 4, 1.

Inga nyheter om pris och tillgänglighet vid denna tidpunkt, bara ett "Kommer snart" meddelande.