Dropboxpriserna sänks som marknaden värmer upp

Hittills betalade du premiumpriser för ytterligare lagring på Dropbox, åtminstone jämfört med prissättningen hos sina stora konkurrenter. Idag har Dropbox, den erkända ledaren inom konsumentmolnlagringstjänster, sänkt sina priser i hälften genom att fördubbla lagringen av befintliga Pro-användare och lägga ut nya priser.

Medan gratisanvändare fortfarande börjar med 2 GB, kan Pro-användare nu köpa 100 GB för $ 9, 99 / månad eller $ 99, 90 om du betalar i förskott för ett år. Före idag skulle prissättningen ha tjänat dig 50 GB lagringsutrymme.

Dropbox erbjuder fortfarande sitt lagstjänst, för flera användare och företagskunder och med lagringsgränser som beskrivs på så sätt: "så mycket du behöver". Men när du läser böterna: "Team startar med 1000 GB lagring för fem användare, med 200 GB läggas till för varje ytterligare användare. Om du behöver extra utrymme, ring oss och vi kommer att arbeta med dig för att öka kvoten. "Som användar-tjänsten har priserna här också kommit ner på en pre GB-basis.

Så, njut av de mobila molnbaserade lagringsmodellerna som finns nu och titta på för vidare utveckling. Cloud storage har aldrig varit så billigt!