Ladda ner en Windows 7 ISO med en giltig produktnyckel

Om du vill installera om Windows 7 på din dator och ha en giltig produktnyckel kan du nu hämta ISO-skivfilen från Microsoft Software Recovery Center. Detta gör att du kan installera om OS helt gratis crapware och ge din dator en andning av nytt liv.

När du har laddat ner bilden kan du skapa ett installations-SD-kort eller Flash Drive enligt dessa instruktioner. Eller du kan skapa en flash-enhet eller en DVD-skiva med hjälp av Windows 7 USB / DVD Download Tool (som också fungerar med annan version av Windows). Eller du kan använda ISO-filen för att köra en bärbar version av Windows från en flash-enhet.

Om du planerar att göra en ren installation måste du kolla in vår artikel om att samla programvarukoderna, inklusive din Windows-nyckel.

Obs! En försiktighet är om din dator kom med Windows 7 installerad, kommer OEM-nyckeln på klistermärkena på datorns undersida inte att fungera.

Kom också ihåg att du kan skapa installationsmedia för Windows 8.1 och ladda ner ISO för den senaste tekniska förhandsgranskningen av Windows 10 (9926).