Ladda ner iOS 6-versionen av YouTube-appen idag

Det stora meddelandet från Apple är inte förrän i morgon, men du kan få den nya iOS 6-versionen av YouTube App för iPhone och iPod touch idag. Vi rapporterade tidigare att YouTube-appen togs bort från beta-versionen av iOS 6. YouTube slutade skapa egna och har mycket mer förbättrade funktioner.

Först hämta den nya versionen av YouTube-appen. Den kommer att köra sida vid sida med den ursprungliga Apple-designade appen, men när du börjar använda den nya kommer du aldrig att gå tillbaka.

Den nya appen har nu reklam, vilket Apple inte skulle tillåta i sin version. Även om det här inte verkar som en groovy förbättring, gör det faktiskt möjligt att visa tusentals nya videor, framför allt stora etikettmusikvideor.

Titta på dina videoklipp i liggande läge för en bättre tittarupplevelse.

Den har ett enklare sätt att bläddra i kanaler som du har prenumererat på, betygsätt videoklipp, använd AirPlay och alternativ för att dela videor på Facebook och Google+.

Jag har bara kunnat testa det i ungefär 30 minuter, men hittills har jag kommit till slutsatsen att det här är en mycket bättre upplevelse än den gamla YouTube-appen. Ta tag i det idag och låt oss veta vad du tycker om det!