Upptagen former - Apples gratis iTunes-app i veckan

Den här veckans gratisapp är barns form spel upptagen former. Normalt är det $ 3, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 19 januari.

Vad är det?

Detta spel är för den yngre uppsättningen bara lär sig sina former. Har du någonsin hört talas om att försöka sätta en kvadratisk pinne i ett runt hål? Tja, det är vad detta spel försöker undvika. Spelaren matchar hålet till formen och släpper in det.

När spelet utvecklas blir formerna och hindren svårare. Vi pratar fortfarande inte komplexa här. Bara tillräckligt för att hålla ett barn upptagen, därav namnet.

Vem är det bra för?

Målmarknaden här är barn 5 och under. Upptagen former gav några fina föräldrakontrollfunktioner som låser barnet in i spelet via guidad åtkomst. Andra funktioner i spelet kräver en speciell dubbelknapp för att komma till alternativen och lämna barnen ur det området.

Ska du ladda ner det?

Spelet tar upp en måttlig 40 MB. Det finns inte många spel ute för denna åldersgrupp, så jag håller det här spelet runt. Det faktum att jag kan låsa ut andra funktioner i min telefon är en mördarfunktion. I ett nypa kan det här vara ett bra ömhetstest!