Ta bort skärmen förlorade Windows Tillbaka till ditt skrivbord [Hur-till]

Ett problem som många XP och Vista-användare möter är att deras fönster blir oanvändbara och fastnade / förlorade eftersom de har gått utanför skärmen. Under årens lopp har jag förlorat ett fönster eller två och tidigare för att upptäcka detta tips, jag skulle koda processen i Task Manager.

Idag visar jag dig ett knep för att åtgärda detta problem utan att förlora något arbete (till skillnad från min nuke-metod som nämnts ovan.). Processen är enkel och kan slutföras i bara två korta steg. Här är hur!

Hur man sätter fast Windows-skärmen till skrivbordet

1. Högerklickaprogrammet i Aktivitetsfältet och klicka sedan på Flytta för fönstret som är placerat utanför skärmen

2. Tryck på en piltangent på tangentbordet. Flytta nu musen och det förlorade fönstret följer musen vart du än vill placera den. Klicka någonstans för att placera fönstret

Om du inte kunde följa Steg-för-steg, är det här hur du gör videon :

Den goda nyheten är att jag har funnit att det är praktiskt taget omöjligt att få Windows att sitta fast med Microsofts nya operativsystem Windows 7. Om du lyckas hantera det, ska 2 stegsprocessen ovan fortfarande fungera OCH om du stänger och öppnar igen programmera det återställer startpositionen. Dessutom bör funktionen för Windows 7 SNAP Aero också lösa problemet. Mer om det snart!