Bästa köp Black Friday Deal: Microsoft Surface RT 32GB $ 199

Det är den tiden på året där online- och tegel- och murbrukarna blir redo för "Black Friday". Och varje år verkar det som om vi ser detaljerna i specialerbjudandenna tidigare varje år. Best Buy tillåter dig redan att förhandsgranska sina erbjudanden på elektronik, och en annan att notera är 32GB Surface RT för ett nära "brandpris" på 199, 99 dollar. Typ eller Touch-tangentbordshöljet säljs separat.

Surface RT 32GB Black Friday Deal

Det billigaste jag har sett Surface RT på är $ 99 för 64 GB-modellen. Det var dock inte för allmänheten och endast tillgänglig för TechEd-deltagare tidigare i år. Och för att delta i konferensen spenderar du eller ditt företag omkring $ 2000 eller mer.

Hur som helst, om du har varit på staketet om att få en Surface-tablett, är det här en chans att få en billig. Jag äger 32GB Surface RT och sedan uppgradering till Windows 8.1 tycker jag att det är en mycket bättre upplevelse. Dessutom har app-ekosystemet mognat under det gångna året vilket alltid är en bra sak.

Kom också ihåg att med RT-modellen får du Office 2013 Home and Student-utgåva gratis - redan installerad - som nu innehåller Outlook, Word, Excel, PowerPoint och OneNote.

Observera att detta är den ursprungliga första generationen Surface RT och inte den nya (rebranded) Surface 2. Medan RT-versionen av Windows har ett skrivbord, kan du inte installera skrivbordsprogram. Det enda som körs på skrivbordet är Office 2013. Mer information finns i vår artikel om skillnaderna mellan Windows 8-versioner och RT.

Om du slutar få en under affären, se till att kolla in alla våra Surface och Windows RT artiklar för att hjälpa dig att komma igång. Också vara säker på att läsa vår fortsatta täckning av Windows 8.1.