Batch avinstallera Android Apps med App Eater

Har du massor av appar på din Android-enhet och tror att du borde rensa saker? App Eater Uninstaller är ett gratis sätt att spara tid och avinstallera appar i satser jämfört med en efter en.

App Eater (Uninstaller)

App Eater kommer att göra hela avinstallationsprocessen mycket enklare, eftersom du inte behöver gå igenom den tråkiga processen att välja en efter en.

Börja med att installera det här i Google Play Butik. Det är gratis.

Du kommer att visas på skärmen nedan, som redan innehåller lite användbar information. Namnlösa: Du får veta vad den senaste installerade appen var (jag brukar installera och avinstallera massor av saker, så det hjälper verkligen), den app som senast uppdaterades, liksom den som du senast har använt.

Du kan använda knapparna bredvid var och en av dem för att äta appen (eller avinstallera den, om du gillar ljudet av det bättre) eller låsa det. Låsning det innebär att det gömmer sig från App Eaters menyer och widgets, vilket gör det säkrare när du känner att du avinstallerar allt på din väg.

Nu visas på listan Visa-knappen en lista över dina installerade appar. Du kan göra samma knapp sak för att avinstallera dem en i taget, men du kan också (och här kommer den bra delen) batch avinstallera apps. Tryck bara på deras namn i listan för att välja dem.

När du har valt allt du vill klickar du på Ät X-appar och apperna börjar avinstallera. En irriterande är att du måste gå igenom Android's avinstallationsbekräftelser, men det är fortfarande mycket bättre än att göra en åt gången.

Det erbjuder också en avinstallationshistorik-knapp, vilket gör exakt som annonserat, med en (noterbar) bonus: Varje app har en länk till Google Play Butik bredvid den om du vill installera om den. Om du aldrig vill se de appar som du avinstallerat igen kan du alltid trycka på Radera historik.

En annan cool funktion är att det kommer med en widget som du kan lägga till på din startsida. Det har faktiskt tre möjliga versioner, som du kan se nedan.