Fråga läsarna: Hur många digitala prenumerationer har du?

Klipp kabelsladden blir populär varje dag och det finns gott om enheter som gör det möjligt att få vår mediafix, hemma och på språng. Men efter att ha spenderat $ 9, 99 för en musiktjänst, $ 7, 99 för Netflix och / eller Hulu Plus - för att inte tala om individuella filmer, musik och tv-serier, börjar dina fakturor snabbt öka. Det finns andra tjänster som Audible, Steam, digitala tidningar och tidningar också.

Kostnaderna har bråttom och i slutändan kan du sluta spendera mer än vad du gör innan du skär kabeln. Så frågan i veckan är hur många prenumerationer du har? Finns det några du började på en gratis provperiod och slutade glömma bort? Är det dags att ta inventeringar och avbryta några av de prenumerationer du har som du inte använder?

Här är mina digitala medieabonnemang:

  • MOG - men avbryter det i slutet av månaden när jag flyttar till Xbox Music.
  • Netflix - Jag försökte Hulu Plus ett tag, men det har inte det jag är intresserad av, och medan det är begränsat, finns det fortfarande reklamfilmer att hantera.
  • Amazon Instant Video via Amazon Prime - medan det verkar finnas bättre HD-kvalitet på Amazon, finns det fler val på Netflix enligt min mening.
  • Xbox Live Gold - vilket är nödvändigt för att göra något coolt på konsolen.

Vi vill veta ditt tag. Hur många tjänster har du prenumererat på? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta din åsikt!