Är de nya Apple EarPods verkligen något bättre?

En av de nya produkterna debuterade på Apple Keynote den här månaden var dess omformade öronproppar som Apple kallar EarPods. Under keynoten spenderade Apple verkligen mycket tid på hur revolutionerande de är. Så jag bestämde mig för att få ett par och testa dem med olika genrer av musik på olika enheter, och i verkliga användningsscenarier. Här är vad jag hittade.

Lager hörlurar är det första jag slänger in i min skräplåda när någon ny mobil gadget anländer. De är alltid billiga kvalitet och låter som skit. När jag först fick den ursprungliga iPod, använde jag hörlurarna som följde med den. Jag lurade mig själv att tänka att eftersom enheten är så fantastisk är hörlurarna också. Efter en vecka bytte jag snabbt till ett mer bekvämt par som lät märkbart bättre.

I typiska Apple mode, är EarPods elegant förpackade för att ge utseendet du köper något som är av hög kvalitet. Dessa inkluderar en fjärrkontroll och en mikrofon på höger högtalarkabel för att styra uppspelning av musik på din iPad, iPhone eller iPod touch.

Använda EarPods

Varje gång jag lägger dem i öronen, måste jag fidget runt för att de ska passa in korrekt. Detta strider mot Apples enstorlek passar alla öronkrav. Jag tog dem ut på en jog och flera långa promenader, bar dem medan du städade huset och satt på min dator för att skriva. Medan du gör en hel del fysisk aktivitet blir böterna lösa och ljudkvaliteten lider. I själva verket föll de ett par gånger helt enkelt ur mina öron. Efter långa timmar att lyssna på musik genom podarna finns det definitivt lite "örautmattning" att ta itu med.

Vad som är roligt är att Apple erbjuder en uppsättning hörlurar på örat också. De kommer bara att sätta dig tillbaka $ 79.

Jag är inte en fan av några öronproppar som sätter fjärrkontrollen nära högtalarna. Jag vet att det här är så att mikrofonen plockar upp din röst bättre, men att använda fjärrkontrollen är besvärlig med placeringen. Miken fungerar som du förväntar dig med röstdiktation och appar som Siri.

Apple EarPod Sound Quality

Nu är den viktigaste delen - hur låter de? Jämfört med de tidigare ... mycket bättre. Den låga och midrange frekvensen har ett rikare ljud. Musik låter mycket mer rika och fulla efter att de har placerats i ditt öra korrekt. Jag har lyssnat på alla genrer av musik på dem i olika kvalitet bithastigheter och förlustfri musik. Jag har också använt dem när du tittar på videor på Amazon Instant Streaming-appen på den nya iPad. Medan de låter bättre jämfört med de äldre designade högtalarna, hörs jag bättre på samma pris som öronproppar. Jag försökte dem på andra enheter, och så länge låter de bäst på Kindle Fire HD.

Jag tar min musik seriöst och ljudkvalitet är väldigt viktigt för mig. Medan jag inte anser mig själv en ljudfil, vet jag vikten av att ha högtalare, hörlurar, öronproppar och annat redskap. Att spendera extra pengar på högtalare är viktigt för att få ut mesta möjliga av din musik.

Är dessa nya EarPods bättre än de gamla stock earbuds? Ja. Apple skulle ha haft bättre hörlurar i sina enheter för år sedan. Är de värd $ 29 för ett par? Meh ...

Apple presenterar sina nya EarPods som ett fantastiskt underverk av ljudteknik. Jämfört med de första tre iterationerna av dess öronbud, antar jag att du kan säga att de är.

">