Apple TV får några fler nya kanaler

Apple TV-ägare kommer att se några fler kanaler när de slår upp sin set-top box ikväll. De nya kanalerna inkluderar ABC News, AOL, PBS Kids och en omdesignad Flickr.

Nya Apple TV-kanaler

Med tillägg av AOL- och ABC-nyhetskanalerna får du ännu mer videoinnehåll gratis, men det är annonsstödigt. Båda kanalerna kommer att ge originella program, några live och on-demand nyhetsflöden och levera timmars uppdateringar.

ABC News Channel kommer att erbjuda höjdpunkten i ACB Nya serier som Good Morning America och Nightline också. Men förväxla inte detta med WatchABC som tillsattes för flera månader sedan - för det behöver du ett kabelabonnemang. Men det är inte fallet med ABC News.

Du behöver inte oroa dig för att uppdatera din Apple TV för att ta emot de nya kanalerna, bara slå på den och du bör se dem i uppställningen.

Medan Apple fortsätter att lägga till några utvalda kanaler, är det inte lika med antalet kanaler som finns tillgängliga på Roku, vilket är mer än 1300 - inte räknar dolda.

Om du inte bryr dig om att använda någon av de nya kanalerna kan du dölja de värdelösa genom att gå till Inställningar> Huvudmeny och växla dem för att visa eller dölja.

AOL On-kanalen levererar massor av videor till din Apple TV från alla typer av underhållningsgener, dvs sport, teknik, världsnyheter och till och med AOL Originals - som innehåller en hel del "realitet" -baserat innehåll.

PBS Kids-kanalen kräver inte att du är en kabelabonnent på jobbet och, som du förväntar dig, innehåller inlärningsprogram som riktar sig till små barn. Kommer TV vara som MLB TV men sporten av Cricket - inte säker på hur populär det kommer att vara i USA?

Efter att ha provat de nya kanalerna under de närmaste dagarna, se till att lämna en kommentar och meddela vad du tycker.