Titta på Microsoft Build 2015 Keynote Live Stream

Microsoft håller sin årliga Build Developers-konferens i morgon, och du kan titta på keynote live, som live streaming imorgon i San Francisco från 9:00 PT. Konferensen kommer att äga rum från och med den 29 april till fredagen den 1 maj.

Keynote förväntas ta cirka två timmar och täcker framtiden för Windows 10, Office, Xbox, Windows Phone, HoloLens och mycket mer.

Du kan se live streaming händelsen på Channel9.msdn.com. Du kanske också vill ladda ner mobilappen Mobil, som innehåller en lista över sessioner och scheman, högtalarinformation, sessionsvideor och mer. Appen är gratis och tillgänglig på Windows Phone, iOS och Android.

Kom ihåg att det här är en konferens för mjukvaruutvecklare, så vi borde inte se några nya hårdvaruenheter, då vet du aldrig igen. Förhoppningsvis ser vi en ny version av Windows 10 för datorer eller Windows Phone, eller den första Office-betaversionen. Oavsett vad som händer, vi är tvungna att se lite cool ny teknik och börja få en bättre uppfattning om var Windows 10 är på väg, liksom Microsofts onlinetjänster.

Uppdatering: Om du missade det eller inte kunde titta på årets Build 2015-nyckeln, kan du se den nedan.

">