Hur använder du Facebook App Voice Messaging Feature

Facebook Android och iOS-apperna har en röstmeddelandefunktion, som kan vara ganska praktisk, särskilt när du vill få ett meddelande men kan inte skriva. Här är en titt på hur det fungerar.

Facebook röstmeddelanden Android

Det kan finnas tillfällen när du behöver kommunicera något snabbt till en av dina Facebook-vänner, men dina händer är fulla eller du kör. Det är vad funktionen för röstmeddelande i Facebook-appen gör. Först, här är en titt på det på Android.

Gå bara till samtalet du har med kontakten och tryck på plusknappen bredvid meddelandeboxen.

Menyn från vilken du kan skicka klistermärken, foton och whatnot kommer att komma upp. Tryck på Record Voice-knappen för att starta funktionen.

Du får följande skärm genom att bara trycka och hålla ner den röda inspelningsknappen. Appen spelar in så länge du håller knappen intryckt. När du släppt det kommer inspelningen att skickas över till din vän. Om du trycker på knappen igen kan du spela in ett annat meddelande.

Din vän tar emot inspelningen direkt och måste trycka på avspelningsknappen. Den groovy sak är att din vän kommer att kunna lyssna på ditt meddelande på en dator eller via appen som är bekväm för båda parter.

Facebook röstmeddelanden på iOS

På din iOS-enhet startar du Facebook och medan du har en konversation klickar du på ikonen för paperclip till vänster om meddelandefältet. Tryck sedan på emoticon-knappen för att ta upp inspelningsknappen. Precis som med Android, håll ner den medan du spelar in ditt meddelande.

Vad tar du med? Har du använt röstmeddelandefunktionen i Facebook-appen? Eller förnekar du bara Facebook och har helt raderat ditt konto.

  • Ladda ner Facebook App för IOS
  • Ladda ner Facebook App för Android