Ta bort annonser och visuellt anpassa Windows Live Messenger

Användar du Windows Live Messenger men hittar annonserna och andra gränssnittsfunktioner irriterande? Här är ett användbart verktyg som låter dig ta bort annonser och anpassa mycket mer i Live Messenger.

Windows Live Messenger är en solid IM-klient, men har störningar. För mig är de annonser som visas det mest irriterande. Om du bara vill ta bort annonserna, kolla in den här fantastiska artikeln från Austin Krause.

Om du letar efter ett enklare sätt att ta bort annonser och anpassa Windows Live Messenger, ladda ner A-Patch för Windows. Det här kostnadsfria verktyget kräver ingen installation, så att du kan ta bort annonser och anpassa användargränssnittet visuellt.

Under installationen, fortsätt och håll alla avancerade alternativ markerade och klicka på OK.

Därefter väljer du Patch Messenger på skärmen Välj en alternativ och klickar på Nästa.

Välj nu de UI-funktioner du vill ta bort eller inaktivera. A-Patch visar hur ändringarna kommer att se ut i den vänstra panelen. Det finns andra gränssnitt alternativ att ta bort än bara annonserna.

Jag gillar att ta bort annonserna, inaktivera den irriterande Nudge shake och andra funktioner som jag inte behöver. När du är klar klickar du på Apply.

Ett varningsmeddelande visas. Se till att du är stängd av Messenger och klicka på OK.

Det är allt. Nu får du ett rent och anpassat Live Messenger-gränssnitt.

Om du behöver återställa originalinställningarna av någon anledning kan du. Starta A-patch igen och välj Återställ.

Markera sedan Restore Messenger Backup Files och klicka på Apply.

Live Messenger återställs till sin ära ... ad banners an all.