Android Tips: Ändra lager ikoner utan roten

Om du är Android-användare är anpassningsmöjligheter förmodligen en av de saker du gillar så mycket om Googles mobila operativsystem. Vacker Icon Styler kommer bara att bekräfta det.

Vacker Icon Styler för Android

Med den här fina appen kan du snabbt ändra ikonerna på din Android-enhet, men den snygga delen är att den inte kräver root eller något annat komplicerat förfarande för att göra det. Det är lika enkelt som några kranar. Så här fungerar det.

Även den fria versionen, som gör att du kan pröva tre stylingar, räcker till att ändra dina ikoner mycket.

Börja med att installera appen från Google Play Butik, här.

När installationen är klar kör du den. Saker kommer snabbt att ställas in och då kommer du att meddelas att du inte har några ikonpaket installerade.

Innan vi fortsätter och få lite, vet att Beautiful Icon Styler fungerar bäst med ett antal hemappar, enligt följande:

  • Stock Android Launcher
  • Google Now Launcher
  • Samsung Home (TouchWiz)
  • Motorola Hemskärm
  • LG Hemskärm

Om du använder något annat kan det fungera, men det är de som är officiellt stödda. Jag har personligen provat det på min Nexus 7 som kör Google Now Launcher och allt fungerade utan hitch.

Kommer tillbaka till ikondelen, knackar på Få gratis ikoner (eller Premium) för att skickas till en lista över stödda paket. Den fria versionen ger dig ett "tema" av sorter och ikonpaketet ändrar allt på en gång. Ändra ikoner individuellt är endast för användare av den betalda versionen.

När du väl har hittat något du tycker är intressant, fortsätt och tryck på knappen Get It under det. Du skickas till Google Play Butik och, efter att du har laddat ner och installerat det paket du vill ha, kommer du tillbaka till Beautiful Icon Styler.

Gå till fliken Icon Packs och använd den som du vill använda.

Ikonpaketet kommer att appliceras om några sekunder och du kan njuta av skillnaden. För att ge dig en uppfattning om vad det kan göra, ta en titt på skärmdumpen nedan.

Nu, innan du går och försök alla stilar du kan hitta, kom ihåg att du bara kan ändra ikoner tre gånger med försöksversionen. Därefter måste du betala $ 0, 99 (via köp via app) eller hänvisa till två vänner för att fortsätta använda den.

Vacker Icon Styler är ett enkelt, utan frills sätt att anpassa enhetens ikoner och det är lätt att använda också.

Efter att ha använt det för en stund, lämna en kommentar nedan och berätta vad några av dina favoritikonpaket är. Kanske hittar du några som fungerar bättre på en Android-telefon, eller andra som ser coola ut på en surfplatta.