Hur hittar du ursprungliga kanaler på YouTube

Jag har lagt alltför mycket tid på att titta på sånghundar, roliga katter och skottbilder på YouTube. Men det häftiga är att det också erbjuder hundratals kanaler av högkvalitativt ämnesspecifik innehåll, både amatör och professionell, och något för nästan alla intressen.

Hitta originella kanaler på YouTube

Gå till YouTube och var säker på att du är inloggad eller skapa ett konto för dig själv. Från den vänstra kolumnen klickar du på Bläddra kanaler.

Här hittar du många val som Best of YouTube, rekommenderas för dig och komedi. Bläddra igenom alternativen och utforska några som vädjar till dina intressen. Eller välj "Rekommenderat för dig" för att se vad YouTube tycker du kan tycka om, baserat på din webbhistorik med Google.

Härifrån kan du välja ämnen av intresse för dig och förhandsgranska eller prenumerera på en enskild kanal. Lökan har sin egen YouTube-kanal, och prenumerera på att det är lika enkelt att klicka på den röda Prenumerera-knappen.

Självklart skulle jag vara ombedd om jag inte påpekade vår TV YouTube-kanal. Här kan du få videoversionen av vår podcast The TechGroove. Det här är också där vi publicerar screencasts av våra tips och hur man rådgör.

YouTube har också filmer och tv-program, vissa är gratis och andra du behöver betala för. För att kolla in det senaste, gå till tjänstens Movies-sida för att se nya utgåvor, personalplockningar, samlingar och ett antal ämnen.

Du kan hantera ditt innehåll genom att välja det alternativet från navigeringsfältet till vänster. Från det här området kan du avregistrera och kontrollera meddelanden på en kanal med kanal.

Medan du är på YouTube-startsidan, var uppmärksam på alternativet "Vad ska du titta på". Detta ger dig rekommendationer baserat på din YouTube- och Googles sökhistorik.

Det sociala alternativet är ett roligt sätt att se videor som delas av dina anslutningar på sociala nätverk som Google+, Twitter och Facebook.

Det finns definitivt mycket att titta på nu på YouTube, men jag gör med gränssnittet mer organiserat. Tredje parts webbapps och -tjänster, verkar fylla detta tomrum bäst. För en ren upplevelse för att hitta musik, prova Tublar. Eller om du vill ladda ner kanalfeeds enkelt kan du ställa in Miro för att automatiskt ladda ner flöden.

Lämna en kommentar och låt oss veta några av dina favoritkanaler och hur du hittar det bästa innehållet på YouTube.