Titta på Outgoing Microsoft CEO Steve Ballmer's Goodbye

Steve Ballmer, Microsofts utgående VD, har alltid varit känd för några galna antics samtidigt som han talade till företaget. I stället för att skitra "Developers!" 40 gånger i följd och bli svettig, är detta ett emotionellt farväl för det företag som han ledde de senaste 13 åren. Efter en tearful adjö hade han låten The Time of My Life från Dirty Dancing soundtrack spel.

Teknikplatsen Verge kunde få bilder av sitt farvältal till företagets anställda, som du kan se nedan.

">

Steve Ballmer meddelade sin pension i förra månaden med att säga "Det finns aldrig en perfekt tid för denna typ av övergång, men nu är rätt tid". I ett uttalande i ett pressmeddelande.

När det meddelades att Microsoft köpte Nokia-enheter och tjänster för 7, 2 miljarder för några veckor sedan, spekade flera personer i branschen att Steven Elop var arvinge. Men kanske inte, trots att Elop fick en rejäl bonus i förvärvet, verkar saker vara på väg i en annan riktning. Kanske ser vi att någon från utsidan av Microsoft kommer in i veckan.

I en ny historia om All Things D rapporterades att Alan Mulally, nuvarande Ford VD, nu är i spetsen. Enligt källor nära situationen har det skett mycket "allvarliga konversationer" mellan Microsoft-styrelsen och Mulally.

I slutändan kommer den som kommer att bli den nya Microsoft-VD mycket att hantera. Ändå är det slutet på Steve Ballmer-eran, och det blir intressant att titta på Microsoft-utveckling de närmaste åren.