Amazon erbjuder $ 7 + rabatt på 25 olika MP3-album för en Tweet

Från och med nu till den 23 december erbjuder Amazon en $ 7 + kredit mot inköp av ett MP3-album. Denna kampanj gäller emellertid endast för 25 specifika album och är bara bra för ett per kundkonto. Det är självklart att om du har kvar Amazon MP3-kredit som ligger runt antingen från ett nyligen köpt Fandango-filmbiljettköp eller en av Amazons många kreditgivningar, är det här den perfekta tiden att använda den och kanske låta ett album gratis.

För att dra nytta av denna affär, besök http://amzn.to/UEKTI7 och klicka på knappen "Få ditt kredit". De stödberättigande MP3-albumen finns också på samma sida under instruktionerna. När din Amazon-promoted-tweet går ut, visas en bekräftelse på sidan. Du kan sedan klicka på ett album och köpa det och ta emot det för $ 1, 99 (eller gratis om du har minst $ 2 MP3-kredit från någon annanstans).

Under inköpet visas prisskillnaden inte förrän du har slutfört beställningen. Såsom ses på skärmdumpen nedan var ordern fri på grund av minst $ 2 i annan MP3-kredit redan på kontot.

Amazon erbjuder verkligen massor av gratis musik via sin MP3-tjänst, men jag förväntar mig inte något mindre eftersom det konkurrerar med iTunes och Google Play.