Gör inkompatibla tillägg (tillägg) Arbeta med Firefox 4 Beta

Firefox är en bra webbläsare, men en av de största irritationerna med Mozilla är Add-On-stöd för betaversioner. När du försöker ladda ner en tillägg som är gjord för en äldre version av Firefox, kommer din nyare version att få det kända felmeddelandet: "... kunde inte installeras eftersom det inte är kompatibelt med Firefox ." Nå, nu är vi " Jag har ett enkelt sätt att åtgärda detta med ett enkelt trick som gör det möjligt för oss att inaktivera Add-On Compatibility checkeraren.

Så här inaktiverar du Firefox Add-On Version Checker

Steg 1 - Starta Firefox

Först av allt måste du ringa din pålitliga följeslagare - Firefox. För XP, gå helt enkelt till Start> Alla program> Mozilla Firefox 3.6 Beta 4> Mozilla Firefox . Självklart, om du kör Vista eller Windows 7 kan du alltid starta det snabbare genom att öppna startmenyn och skriva in Mozilla och sedan trycka på Retur .

Steg 2 - Gå till Mozilla-konfigurationssidan

Öppna nu Mozilla Config-sidan genom att skriva om: config i adressfältet. En varning visas som meddelar att du är nu i de mest allvarliga delarna av Mozilla. Fortsätt och klicka på "Jag ska vara försiktig, jag lovar" att flytta med.

Steg 3 - Skapa Kompatibilitetskontrollen Boolean

En omfattande lista med objekt kommer att visas. Högerklicka var som helst i den här listan och välj Nytt> Booleskt .

De ber dig om ett booleskt värde. Skriv in:

extensions.checkCompatibility.4.0b

Tryck på OK. " 4.0b" står för version 4.0 Beta . När du behöver använda en annan version, ändra bara siffrorna till din nuvarande Firefox-version. Se till att du lägger till en b om det är en beta!

Se till att du markerar falskt i nästa dialog så att du inaktiverar kompatibilitetskontrollen. Klicka på OK, och - färdig här!

Steg 4 - Starta om Firefox

Stäng Firefox och öppna det igen. Testa några av de äldre tilläggen nu. De bör börja installera, och du kommer att kunna njuta av dina favorittillägg ännu en gång.

Slutsats

Även med groovy nya tillägg utvecklade mer och mer mycket dag finns det fortfarande några gamla tillägg som du inte kan ersätta. Det är därför vi tror att det här tricket kommer att vara högst upp på Mozilla-tricklistan för varje vanlig Firefox-användare.

Om du är intresserad av webbläsare, se till att du håller dig uppdaterad för vår kommande översyn av "Google Chrome Power List" - alla Chrome-tillägg måste du använda Chrome som ett PRO.