Amazon erbjuder $ 2 Instant Video Credit via Facebook

Amazon ger bort fler fria show. Från och med den 29 maj 2012 kan du få en $ 2 kredit för att dela affären på Facebook. Den enda fångsten är att den här krediten måste användas före den 29 maj 2012 eller annars går det till spill.

Logga in på ditt Amazon-konto och besök sidan Facebook Share Amazon Video Promotion. Därifrån skriver du din favoritfilm eller -video i rutan och klickar sedan på Dela och hävdar.

Amazon kommer att begära grundläggande behörigheter till ditt Facebook-konto, det beror på att Amazon på Facebook anses vara en app. Klicka på Gå till app för att fortsätta.

Amazon kommer att be om ytterligare information och kontroll av ditt konto. Dessa är inte nödvändiga behörigheter, så du kan bara hoppa över dessa istället för att tillåta dem.

Du kommer att tas tillbaka till Amazon Video-sidan och visa en bekräftelse på din $ 2-kredit. Häftig!

Om du vill kontrollera din marknadsföringsbalans kan detta göras från nästan alla Amazon-produktsidor genom att klicka på Visa balans (det är lätt att hitta med Ctrl + F och göra en sidsökning).

När du har fått din kredit kanske du vill gå tillbaka till ditt Facebook-konto. Om du inte vill att Amazon spårar dig på Facebook går du till Kontoinställningar >> Apps och tar bort Amazon-appen från ditt konto. Du kommer fortfarande att behålla din kredit.

Ha det roligt att titta på en gratis / diskonterad show på Amazon! Och glöm inte att denna kredit löper ut vid midnatt den 29 maj.