Snabbt ändra mellan Windows 8 Apps via tangentbord

Windows 8 är förmodligen allt om att få dig till dina applikationer så fort som möjligt. Metro-gränssnittet saknar fortfarande mycket användbarhet när det gäller att använda flera appar på en gång, men om du har ett tangentbord som är användbart kan du komma runt det med den här snygga snabbtangenten.

Windows 8 har en ny hotswitch-funktion för att bläddra mellan öppna Metro Apps. Det inkluderar inte skrivbordsprogram i listan, men Windows + Fliken öppnar en sidobalkmeny med en lista över alla öppna och nyligen öppnade Metro-appar. Detta ger ett snabbt sätt att byta mellan appar som du har kört.

Obs! Om du inte har ett tangentbord användbart kan du fortfarande öppna det här fönstret genom att sväva musen över skärmens högsta vänstra kant. Pekskärmsekvivalenten kommer att sippra snabbt från vänster kant till höger.

Men om du vill ha snabb tillgång till alla dina appar, kommer det att ta ett mer klassiskt tillvägagångssätt. Kom ihåg den bra ole ' Alt + Tab snabbtangent från alla andra versioner av Windows? Det lever fortfarande och sparkar i Windows 8.