Amazon introducerar gratis streaming av 2000 + filmer och TV-program till Prime Users

Denna vecka Amazon förändrade sin Video on Demand prissättning struktur, och det fungerar en riktig behandling för Amazon Prime medlemmar. Nuvarande betalda Amazon Prime-medlemmar kan nu titta på 2000+ obegränsade, gratis-videofilmer på det snyggaste priset någonsin - Free ! Många av de mer populära TV-serierna och filmerna med nya filmer är fortfarande pay-per-view, men med 2000+ fria är det fortfarande ganska valet. även om HD-innehållet är ganska smal.

Det låter för bra för att vara sant, jag fick Amazon Prime gratis ...

Innan du blir för upphetsad måste du veta att den här kostnadsfria strömmingstjänsten bara fungerar med betalda Amazon Prime- konton. Det innebär att du måste ha betalat den årliga medlemsavgiften på $ 79 . Här är den totala listan med begränsningar:

  • Fungerar inte för Amazon Prime Student, Mom eller Guest konton. Kräver $ 79 uppgradering.
  • Endast strömmande video är ledig, om din enhet inte kan strömma Amazon-videor så fungerar det inte. Roku-ägare kan använda Amazon Instant-kanalen för att strömma gratis.
  • Endast USA-kunder.

För mig har jag ett Amazon Prime-studentkonto - vilket ger obegränsat gratis två dagars frakt och 4-dagars frakt. Personligen tror jag inte att kostnaden för $ 79 per år är värt om den enda uppgraderingen jag får är den kostnadsfria videostreamingen, vilket är ungefär kostnaden för Netflix. Och just nu har Netflix ett mycket bättre urval till samma pris.

Om du inte är berättigad till ett gratis Amazon Prime-konto, lägger det här bara till en trevlig behandling på $ 79-avgiften som du borde betala ändå för att få obegränsat gratis två dagars frakt.

Jag har ett betalt Amazon Prime-konto, var får jag mina GRATIS videor?

Du har betalat $ 79 avgift för att överbrygga troll och nu har du din bonus på gratis filmer och TV-program. Men när du går och tittar på Amazon Instant Video-sidan visas det fortfarande alla dessa pay-per-view-program blandas med de fria grejerna. Låt oss sortera ut dem.

För att bara visa de fria, klickar du bara på knappen Stödberättigad från den vänstra rutan. Nu kommer Amazon bara att visa TV och filmer som är gratis för betalda Prime-medlemmar. Eller, klicka bara här.

Slutsats

Även om Amazon annonserar att 5000 gratis filmer och tv-program finns tillgängliga för streaming, finns det bara cirka 1700 filmer och 500 TV-program totalt. Ett Amazon Prime-medlemskap är definitivt värt $ 79, men inte specifikt för videostreaming-tycker om det som mer av en bonus. För tillfället är det bäst att hålla sig till ett gratis Prime-medlemskap om du kan få en, och använd sedan Netflix eller Hulu Plus för din videostreaming.