OneDrive fördubblar lagring igen till 30 GB för iPhone, Android och Windows Phone

Microsoft meddelade att OneDrive dubblerar lagringsutrymmet igen. Du får 15 GB gratis konton, plus ytterligare 15 GB för Camera Roll-bonusen. Företaget har nyligen uppgraderat gratis lagringsutrymme till 15 GB, och erbjuder nu ytterligare 15 GB utrymme om du ställer in kamerans roll för att säkerhetskopiera till OneDrive automatiskt.

Främjandet är för en begränsad tid, och främst riktad mot iPhone-användare. Det täcker dock även Android och Windows Phone-användare. Om du redan använder OneDrive för kamerans roll på Windows Phone eller Android, ser du att din lagring går upp till 30 GB.

Säkerhetskopiera Camera Roll till OneDrive på alla mobila enheter

Om du inte är säker på hur du ställer in OneDrive som standard säkerhetskopieringsplats, inklusive alla dina foton och videoklipp, se till att du läser vår artikel: Säkerhetskopiera dina foton och videoklipp automatiskt till OneDrive från en mobil enhet.

OneDrive är tillgänglig för alla mobila plattformar: Android, iOS, Windows Phone, Blackberry, och även Amazons brandtelefon och surfplattor.

Som tidigare nämnts är detta erbjudande främst för nya iPhone-användare, enligt meddelandet om Microsoft OneDrive Blog:

Allt du behöver göra är att registrera dig för OneDrive och aktivera automatisk uppladdning för kamerans roll någon gång mellan nu och slutet av september, och du får 30 GB gratis OneDrive-lagring framåt (15 GB bas och 15 GB kamerafel bonus). För att de blir redo att installera iOS8 betyder det att du inte behöver ta bort ett gäng fotografier eller appar för att göra plats för uppgraderingen.

Den coola grejen, även i samma blogginlägg, är de av oss som redan använder OneDrive kommer att få extra lagringsutrymme. Om du ställer in din telefon för att automatiskt säkerhetskopiera dina foton och videoklipp till OneDrive, får du också extra utrymme:

Inte en iPhone-användare? Oroa dig inte, vi har täckt dig. Detta gäller även för alla som redan använder OneDrive-kamerafältet på Windows Phone (Windows Phone Store), Android (Google Play Butik) och Windows (Ladda ner) - du får se att ditt lagringsutrymme också går upp. Samma för alla befintliga iPhone-användare som säkerhetskopierar sina foton till OneDrive.

Anledningen till att vi rekommenderar att du laddar upp dina foton och videoklipp till OneDrive från vilken mobil enhet du använder, är att OneDrive är tillgängligt på alla plattformar. Det ger dig en central plats för att lagra dem, och det är väldigt lätt att dela bilderna med någon.

Detta är ett tidsbegränsat erbjudande, och Microsoft är inte klar över hur länge affären kommer att vara så du kommer att vilja hoppa på det så fort du kan. Återigen, om du inte är säker på hur du konfigurerar din iPhone eller annan mobilplattform, se till att läsa vårt genomgång:

Så säkerhetskopierar du automatiskt dina foton och videoklipp till OneDrive från vilken mobil enhet som helst