Amazon Deal: Spara $ 30 på Kindle Fire HDX, men agera snabbt (UPDATE)

Amazon kommer in i fotbollens spänning i månaden genom att erbjuda 30 dollar från 7 "16GB Kindle Fire HDX. Vi har alltid varit ett fan av Kindle Fire sedan den första iterationen av enheten för två år sedan och har skrivit flera tips och tricks för att använda den, som du hittar i länken nedan.

Uppdatering: Det ser ut som Amazon har startat den här affären igen! Nu säger webbplatsen att $ 30 av kampanj går till 11:59 PST ikväll. Jag är inte säker på om Amazon erbjuder detta under hela säsongen i halvdag eller vad? Men vi vet att vi kommer att titta på detta ytterligare och hålla dig uppdaterad. Samma kod vid kassan för $ 30 rabatt för Kindle Fire HDX 7 "tablett. Det är $ 199 folk, samma pris som nuvarande Nexus 7.

Jag har ägt alla tre versionerna av 7 "Kindle Fire och måste säga att den här är definitivt bäst. De två första var konsumtionsanordningar i huvudsak, men du kan allvarligt få lite arbete på HDX också. Det är mycket snabbare och det nya mobila operativsystemet är smidigt och snyggt. Det är lättare än iPad Mini med retina - vilket jag också äger - och du behöver inte känna att du inte kan ta den någonstans som en dyr iPad.

$ 30 Av Kindle Fire HDX 7 "Tablet

Kommer in i NFL Super Bowl spänning, tar Amazon ut 30 dollar på sin Kindle Fire HDX 7 "-tablett fram till 11: 59PST ikväll.

Håll bara knappen Shop Now på den gröna fältet ovanför den här sidan för att få din affär och skriv in kampanjkoden GameOn30 när du checkar ut.

Kindle Fire Tips & Tricks

Som jag nämnde har vi en bra katalog med tips och tricks som du kan använda för att få ut det mesta av din Kindle Fire. Det här tipsguiden täcker enhetens två första iterationer, även om flera ska fungera på den nya HDX-enheten.

Om det finns något vi inte har uppe än som du vill att vi ska täcka, lämna definitivt en kommentar nedan och berätta om det!

Arkiv av Kindle Fire Tutorials