10 Mindre kända Amazon Prime fördelar du antagligen inte använder

Amazon Prime har massor av fördelar (mer än bara gratis två dagars frakt), men använder du dem alla för din $ 99 / år? Här är en lista över vad du kanske saknar.

10 Amazon Prime Fördelar du brukar inte använda:

 1. Bokutlåningsbiblioteket har nu 500 000 titlar:
  https:///reviews/amazon-prime-kindle-lending-library/
 2. Obegränsad fotostörning via Cloud Drive Photos app (det här är fortfarande tillgängligt). Faktum är att du har massor av utrymme på Amazon-enheten.
 3. Flyger du på JetBlue? Du kan titta på ditt Amazon Prime-videoklipp på flygningen gratis: http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=176060&p=irol-newsArticle&ID=2044079
 4. Kredit för No Rush Delivery. Om du inte använder 2-dagars frakt kan du få en $ 1-3 kredit för att köpa MP3-filer eller hyr en film
 5. Kindle Books: Välj en utrustad tidig utgåva bok gratis varje månad med Kindle First.
 6. Dela ditt medlemskap: Det har funnits för evigt, men inte många vet om det. Du kan dela ditt Prime-medlemskap med upp till fyra personer i ditt hushåll:
  • För att börja dela, logga in på ditt Amazon-konto
   När du är inloggad, gå till "Hantera Prime Membership".
   Klicka på "Bjud in, en hushållsmedlem". Ange sedan din födelsedag samt ange namn, förhållande, födelsedag och e-postadress till upp till fyra personer som du vill dela med dig av dina gratis fraktfördelar med.
 7. Musik - ja musik. Det är inte så populärt som att säga Spotify. Fortfarande är det gratis. Om du köper en CD, får du också den digitala kopian med vad företaget kallar AutoRip.
 8. Statsmedlemmar är berättigade till exklusiva besparingar på fysiska videospel som börjar i förbeställningsfasen fram till två veckor efter utgåvan.
 9. Prime Now - Få gratis två timmars leverans på över 10 000 artiklar. Du kan också få gratis restaurangleverans också från populära hotspots.
 10. Och jag skulle vara ombedd om jag inte pratade om det enorma online-biblioteket med filmer och tv som du får med Amazon Video. Detta inkluderar visar från HBO som Six Feet Under och The Wire. Det här är äldre utställningar, men gratis för Prime-medlemmar. Du kan även ladda ner videoinnehållet nu till dina olika enheter.
 11. Ja, jag vet, vi sa att vi skulle dela 10 Amazon-tips med dig. Men vi älskar våra läsare så här är en bonus tips, vilket BTW råkar vara min favorit! Amazon-kunder kan göra en enkel förändring när de handlar på Amazon och 0, 5% av alla inköp kommer att doneras till deras favorit välgörenhet.

Och för ännu mer om Amazon och Echo with Alexa, kolla in vårt arkiv av Amazon-artiklar.

Missade jag något? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina favorit Amazon Prime-fördelar som folk kanske inte vet om.