Veckovis för 17 december 2011

En annan upptagen vecka här på med flera bra artiklar från laget. Här är en titt på några av vad vi täckte den här veckan.

Om du behöver presentera din detaljerade kalkylarkdata på ett användarvänligt sätt, skapa ett pivottabell. Det är inte så svårt som du tror. Hammad Saleem visar dig hur.

Vi hade en annan bra show i veckan på Attack of the Androids (AotA). AotA-besättningen diskuterar Android-nyheterna i veckan. Attack of the Androids visas varje vecka här på .
Vi är också i iTunes kan du prenumerera här.

Tala om Android, här är ett bra tips för Kindle Fire-ägare. Säkra din Kindle Fire genom att skapa ett Låsskärmslösenord.

Om du är en Windows-användare, kolla in den här mördaren tips från Ron White. Det låter dig sortera mappar i ordning av betydelse.

Om du köper en tablettdator, se till att du får modellen med den bästa skärmen. Ron White och DisplayMate CEO Ray Soneira har en detaljerad artikel som jämför de hetaste tablettdatorerna på marknaden.

Om du har flyttat från DVD till Blu-ray, kolla hur du rippar och konverterar Blu-ray till MKV-format. Genom att rippa en Blu-Ray kan du dela den filmen mellan olika datorer och enheter på ditt hemnätverk. De ger också en hanterbar filstorlek för säkerhetskopiering.

Se till att du prenumererar på -nyhetsbrevet för att få våra tekniska tips, tricks, hur man gör och recensioner som levereras till din inkorg. Fram till nästa vecka - bli groovy!