Du kan nu spela Spotify direkt från Amazon Echo

Amazon Echo är företagets smarta talare som inkluderar den digitala assistenten som heter "Alexa", och den får nya färdigheter varje vecka. Sedan Echo släpptes kan du spela din musik och annat ljud från din Amazon Music-samling, ljudböcker från Audible, Podcasts från TuneIn, Pandora och andra.

Och nu är Spotify-tjänsten bakad och du kan spela musik direkt från streamingtjänsten. Tidigare kunde du spela musik från Spotify men fick strömma den från din telefon eller andra mobila enheter via Bluetooth till Echo.

Obs! För att detta ska fungera måste du prenumerera på Spotify Premium, vilket är $ 9, 99 / månad.

Spelar Spotify direkt från Amazon Echo

Att använda denna nya funktion är lätt. Det första du behöver göra är att ställa in ditt Spotify-konto med ekot. För att göra det, starta Echo-appen på din mobila enhet, eller du kan göra det från din dator med webbversionen.

Navigera till Inställningar> Musik och media och klicka på Länk konto på Spotify.com. Logga sedan in med ditt Spotify-konto användarnamn och lösenord och verifiera att du vill länka ditt konto.

Det är allt! Nu kan du börja spela din musik från Spotify direkt på Echo. Här är en titt på röstkommandot du kan använda:

Tillägget av Spotify är bra eftersom antalet album och artister på Amazon Music är begränsat. Den enda nackdelen är att du behöver vara en Spotify Premium-medlem, men du kan alltid prova premiumläget gratis i 30 dagar för att se om du gillar det.

Som jag nämnde tidigare läggs nya funktioner till Amazon Echo varje vecka. En annan sak du vill kolla in är nya Echo Skills. Sedan företaget öppnade API till utvecklare har många intressanta och roliga färdigheter tillkommit. Min nuvarande favorit spelar Jeopardy.

Eftersom så många nya funktioner och färdigheter läggs till hela tiden, är det enkelt att följa med allt : " Alexa, vad nytt kan du göra?" En annan användbar resurs för att ta reda på det som är nytt med Echo är denna Amazon-sida.

Om du är en ny användare av Amazon Echo, kolla in några av våra andra artiklar om att få mer ut av Echo som listas nedan. Om du har ett eko, lämna även några av dina favorittips och tricks du tycker om att använda i kommentarfältet.

  • Anslut dig Google Kalender till ekot
  • Ställ upp Pandora med ditt eko
  • Amazon Echo Tip: Aktivera Wake up Sound
  • Koppla en Bluetooth-enhet till eko
  • Lägg till nya färdigheter till Amazon Echo